reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

Nasz Mati miał być dziewczynką i kupiliśmy zielony wózek z pomarańczowymi elementami. Szwagierka stwierdziła, że jest bardzo męski. Teraz ma być też dziewczynka, więc będzie jeździć w "męskim" wózku po bracie :-D:-D:-D

reklama
Haust, a ja głupia myślałam, że wózki są dziecięce, a nie męskie lub damskie:-D Ja mam szary z elementami zieleni i błękitu, był kupowany z myślą o pierwszej córce, ale nie chciałam różowego, ani fioletowego, spacerówkę też mam uniwersalną - turkusową

Dziewczyny 2 tyg temu zostałam drugi raz mamą. Tym z Was, które jeszcze nie wybrały laktatora chciałabym polecić Lovi Prolactis. Produkt godny polecenia. Kupując zestaw otrzymujemy dwa produkty. Duży plus za regulację siły odciągania od bardzo delikatnej do zdecydowanej, jednak nie sprawiającej bólu. Dodatkowym atutem jest stymulacja piersi przez pierwsze 2 minuty, którą możemy pominąć lub skrócić jeśli pokarm popłynie szybciej. Kolejną zaletą są wymienne elementy, które jak wiadomo zużywają się podczas użytkowania oraz za wkładki laktacyjne. Wszystko wygląda elegancjo i nowocześnie. Torba z paskiem ułatwia przenoszenie. Podoba mi się, że działa zarówno na baterię jak i zasilacz- możemy go dostosować do pracy w domu lub podczas wyjścia. Przy 8 stopniu regulacji niektórym może się wydać za głośny, jednak skręcając siłę pracy będzie odrobinę cichszy. Bardzo pasuje mi wersja ręczna- do szybkiego odciągnięcia niewielkiej ilości pokarmu sprawdza się znakomicie.

Ja pewnie tak samo będę polecać ten laktator ;)

My mamy wózek beżowo zielony dla chłopca. Tak naprawdę to chyba wszystko jedno, no może ja bym różu dla chłopca nie kupiła, ale jeśli ktoś chce, to nikt mu nie zabroni:p

reklama
Elifit od razu o Tobie pomyślałam będąc na 2 zdaniu w poście :-D

Ja mam wózek grafitowo - zielony (limonkowy wręcz). Śmieję się, że będą mówić, że ładny chłopczyk leży, ale strasznie mi się spodobał.

Do góry