kopacz
Mummy :)
widze ze mowa o ikei, ja dzis bylam dokupic slupek do mojej szafy i taka waska i dluga polke nad lozeczko malego, na ktorej postawie literki imienia i wlasnie przed chwila skonczylam skrecac szafe, uwielbiam takie rzeczy robic tylko troche plecy mnie bola teraz, ale moze nie urodze jutro z przemeczenia i z tego roztargniecia w ikei o jedna polke za malo wzielam hahaha i kupilam sobie rozowy taborecik chyba mamut zebym mogla obierac wygodnie moje kochane ziemniaki bo tak to stalam i celowalam obierkami do kosza
a i dzis zamowilam na allegro karuzele do lozeczka, koszule taka sexi haha, dwa staniki, ten ceramiczny nawilzacz, i wkladki laktacyjne ale jestem gosc
ps mam czarne mebelki, biale sa fajne ale czarne tez mi sie podobaja, a mam jasny pokoj wiec pasi
a i dzis zamowilam na allegro karuzele do lozeczka, koszule taka sexi haha, dwa staniki, ten ceramiczny nawilzacz, i wkladki laktacyjne ale jestem gosc
ps mam czarne mebelki, biale sa fajne ale czarne tez mi sie podobaja, a mam jasny pokoj wiec pasi