reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

widze ze mowa o ikei, ja dzis bylam dokupic slupek do mojej szafy i taka waska i dluga polke nad lozeczko malego, na ktorej postawie literki imienia :-D i wlasnie przed chwila skonczylam skrecac szafe, uwielbiam takie rzeczy robic :cool2: tylko troche plecy mnie bola teraz, ale moze nie urodze jutro z przemeczenia :-D i z tego roztargniecia w ikei o jedna polke za malo wzielam hahaha:-D i kupilam sobie rozowy taborecik chyba mamut zebym mogla obierac wygodnie moje kochane ziemniaki bo tak to stalam i celowalam obierkami do kosza :-D

a i dzis zamowilam na allegro karuzele do lozeczka, koszule taka sexi haha, dwa staniki, ten ceramiczny nawilzacz, i wkladki laktacyjne :tak: ale jestem gosc :cool2:

ps mam czarne mebelki, biale sa fajne ale czarne tez mi sie podobaja, a mam jasny pokoj wiec pasi :cool2:

reklama
A teraz w szpitalnych jest?

jest w swoich z domu ciuszkach, ale wszystkie sa za duze. a body to lepiej przy ciele zeby bylo bo cieplej. a tak wszystko na niej wisi, placze sie pajacyku, nogawki calkiem puste. a jak zalozylam spodenki to wkladam nogawki trzy razy podwiniete w skarpetki zeby skarpety nie spadaly :) Wyglada jak cudak :)

Musi cudnie wyglądać :) ale jak ładnie bedzie rosła to szybko wskoczy w planowany rozmiar :) więc pewnie dużych zakupów nie będziecie robić :)

Co do koloru mebli to ja nie cierpię brązu i jego odcieni. A czarne fajne, tylko jak są z fakturą, bo takie gładkie bardzo się palcują.
Seria mamut chyba bardzo popularna była dla dzieci bo na olx pełno szaf i komód różowych i niebieskich. Ale w regularnej sprzedaży już ich nie ma.

20140601_184955.jpg to ja się pochwalę łóżeczkiem-kołyską :D

Załączniki

• 20140601_184955.jpg
    20140601_184955.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 58
Musi cudnie wyglądać :) ale jak ładnie bedzie rosła to szybko wskoczy w planowany rozmiar :) więc pewnie dużych zakupów nie będziecie robić :)

Co do koloru mebli to ja nie cierpię brązu i jego odcieni. A czarne fajne, tylko jak są z fakturą, bo takie gładkie bardzo się palcują.
Seria mamut chyba bardzo popularna była dla dzieci bo na olx pełno szaf i komód różowych i niebieskich. Ale w regularnej sprzedaży już ich nie ma.

Nie sa takie swiecace maja taka fakutre drewna. Hemmens czy jakos tak sie zwie na seria

mamuty są do kupienia, te najbardzie popularne krzesełka, stołki i stoliki to mamut właśnie

Mamut zajmuje sporo miejsca - jak to mamut :rofl2:
Lilly - śliczna kołyska :tak: Dla takiej kruszynki idealna :-)
Ja mam białe meble wszędzie - UWIELBIAM :-D:-D:-D, tylko stół z krzesłami, kanapę i szafkę na buty wenge, a i ściany też mam białe żeby nie było :rofl2:

reklama
teraz mam brązowe meble, jeju jak na nich kurz widać... co godzinę musiałabym ścierać żeby w miarę wyglądały. ja chyba za długo siedzę w Danii bo jak na początku nie podobały mi się białe meble tak teraz tylko takie:) za dwa lata planujemy przeprowadzkę do domu i już myślę nad kuchnią :) oczywiście białą. A u Roksanki mam stolik i krzesło mamuta i faktycznie ogromny ten stolik, w sumie cały zajęty jak zacznie rysować, przyda się przy dwójce

Do góry