reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Świetne są też książeczki z serii "oczami maluszka" - też właśnie takie czarno białe.
Moja koleżanka zrobiła taką.... hmmm kurcze brakuje mi słowa - ale na nitce lub sznurku popowieszała różne kształty czarno-białe - dziecko dłuuuugo się w to wpatrywało.

Karuzelkę mieliśmy - Mati świetnie na nią reagował, niestety połamał ją jak już był trochę starszy ;-) Teraz też już kupiliśmy:tak:

też chciałam kupić taką czarno-białą książeczkę ale w sumie chyba zrobię coś takiego sama :tak:

podrukuję obrazki z internetu albo narysuję coś sama, potem zafoliuję na gorąco w laminatorze i albo zrobię z tego taką a'la książeczkę lub przyczepię do karuzelki :tak:

właśnie a propo karuzeli to macie jakieś sprawdzone, wypróbowane firmy / modele?

kusi mnie Fisher Price ale raz, że jest droga a dwa, że chyba nie da jej się zamontować na łóżeczku turystycznym.

jeśli chodzi o funkcjonalność to chyba Tiny Love wygrywa Tiny Love KARUZELA PODRÓŻNA 3w1 MUZYCZNA RÓŻ NIEB (4252700099) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bo można ją zamontować i na zwykłym łóżeczku, na turystycznym, na wózku czy nawet na foteliku :tak:

My mamy właśnie Fisher Price i wydaje sie niezniszczalna. 3 lata dziala a dopiero niedawno zmienialismy baterie.
Zabawki plastikowe wiec latwe w czyszczeniu, a muzyczka nawet mnie jeszcze nie drazni , mimo codziennego sluchania
Najczesciej uzywamy muzyczki wlasnie.
Sorry za braki w znakach ale przestawilam klawiature i nie moge naprawic:-)

My nie kupowaliśmy jeszcze karuzeli, jakoś nie nastawiliśmy się na rozrywkę dla dziecka. wyprawka tylko i jakiś jeden pluszak. Od koleżanki dostaliśmy za to matę edu, i jakieś inne zabaweczki - właśnie sobie przypomniałam :D

a-propos pamięci to dzisiaj zapomniałam włosy spłukać pod prysznicem i od odżywki mam teraz strąki. Głupieję z dnia na dzień.:happy2:

Lilla - będziesz miała za to SUPER odżywione włosy :)

Karola- chciałam jakąś karuzelkę no ale żadna mi się nie podoboba. A takie co by mi odpowiadały są poza moim zasięgiem cenowym niestety. Ta którą pokazałaś wydaje się jakościowo ok

reklama
Do góry