reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

hmm...
można powiedzieć że ja też łóżeczka jeszcze nie mam. Mam niemowlęce ale synek jeszcze w nim śpi i musimy kupić coś dla niego i go wyprowadzić z tego niemowlęcego w końcu, bo czasu coraz mniej... Chyba w weekend to jakoś spróbuję ogarnąć.

W rosmanie też byłam, kupiłam 2 paczki pampków rozm1 i mleko dla starszego, kupęrzeczy do domu, nawet nie powiem ile wydałam, ale "zaoszczędziłam" 60zł :) Ale zaraz i tak potrzebowałabym pastę do zębów, szampon, maszynki do golenia dla męża itp, a tak taniej wyszło.Fajnie też że kupowałam rzeczy w promocji i jeszcze do tego minus 20%. także dzięki za info, skorzystałam z okazji.

reklama
Ta promocja w rosmannie dotyczy nowych posiadaczy karty czy tylko tych "starych"

Kropka przenosiny moim zdaniem jak najszybciej powinnaś zorganizować. Dzieci różnie się adaptują, a poza tym ja bym się obawiała zazdrości. Że synek traci coś własnego na rzecz nowego dziecka. Dlatego wszystkie tego typu rzeczy usunęliśmy kilka msc wcześniej. Córka dostała zamienniki dla dużych dzieci.

Ostatnia edycja:
no wiem właśnie że czas już najwyższy. Już wszystko właściwie zrobiliśmy, śpi sam w swoim pokoju, wózek zamieniony na spacerówkę, wielofunkcyjny u dziadków czeka, zostało tylko to nieszczęsne łóżko. Muszę męża w końcu przycisnąć bo on to uważa że mamy jeszcze tyyyle czasu. A jak cos ię wcześniej zacznie?

Mika z tego co pamiętam z regulaminu to trzeba mieć kartę zarejestrowaną przed rozpoczęciem promocji. Ale poczytaj konkretnie regulamin na stronie, bo jakieś tam było rozróżnienie między nowymi posiadaczami a 'starymi'

no wiem właśnie że czas już najwyższy. Już wszystko właściwie zrobiliśmy, śpi sam w swoim pokoju, wózek zamieniony na spacerówkę, wielofunkcyjny u dziadków czeka, zostało tylko to nieszczęsne łóżko. Muszę męża w końcu przycisnąć bo on to uważa że mamy jeszcze tyyyle czasu. A jak cos ię wcześniej zacznie?
przedstaw mezowi taki fakt, ze za 3 tygodnie bedziesz miec juz donoszona ciaze. to jest duzo czasu? no bez jaj :)

reklama
Do góry