reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
możliwe, że temat już był ale będę bardzo wdzięczna jeśli mi pomożecie.
chodzi mi o biustonosze do karmienia, czy któraś z Was kupowała na allegro? szukam sprawdzonego sprzedawcy bo co czytam komentarze to albo ktoś kupił a staniki nie dotarły, a to rozmiar się nie zgadzał a to jakość była tragiczna itd...![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
chodzi mi o biustonosze do karmienia, czy któraś z Was kupowała na allegro? szukam sprawdzonego sprzedawcy bo co czytam komentarze to albo ktoś kupił a staniki nie dotarły, a to rozmiar się nie zgadzał a to jakość była tragiczna itd...
![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
Katka***
Fanka BB :)
Ja kupowałam ale daaawno. I że tak to nszwe - może być. Kupowałam w ciemno. Ale teraz mam dużo większy biust więc taki zakup odpada. Muszę mierzyć.
Karola, ja kupowałam Allesy poprzednim razem. Sprzedawcy nie pamiętam....Zazwyczaj sprzedawcy maja taką tabelkę z rozmiarami. Zauważyłam,że dość mocno się obwód rozciąga i brałam mniejszy. Z 2 zamówionych modeli jeden był super, drugi miał za małą miseczkę niestety. Lepszy był ten z usztywnioną miseczką.
Teraz też pewnie kupię podobny.
Teraz też pewnie kupię podobny.
Katka***
Też allesa kupowałam. Z tym obwodem racja.
malgorzatkar
Ja też allesy, jeden sie rozciagnal obwód, e drugim ani drgnal
Tusiaczek2402
Moderatorka
Katka***
Takie to by mi od razu weszły w mój wielki kufer :-( zazdroszczę, że możecie takie gatki nosić :-(
kopacz
Mummy :)
Zdjęcie na prośbę Kopacz. Lekkie, nie Cisna pod brzuchem, na ten upał mój domowy must have od wczoraj. 12,99 w Pepco. Były też granatowe
dziekuje
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Ja rok temu kupiłam dwupack takich dresowych szortów w Lidlu, za jakieś durne pieniądze i też teraz w nich chodzę , szeroką gumkę mają na brzuchu, więc spokojnie się układają tuż pod brzuszkiem.
Podziel się: