agulam
Fanka BB :)
fajny jest ,nie takii sztuczny jak niektoreFajny, fajny. Też się na te z motherhood czaiłam, ale koleżanka siostry, która ma świetną sytuację materialną przekazała mi paczkę po swoich córeczkach i jest tam prawdopodobnie (ma dotrzeć do mnie w czerwcu) poza stosem ubranek rożek Chanel śmiałam się, że będziemy z Polką się lansować na porodówce
dam znac na pewnonochyba ze kolezankami pozyczy ten z tamtego roku,bocos wpsominala ostatnio.podoba mi sie ten z graco co ktoras wstawila ale nie bede tyle kasy wydawala jednakAgulam jak wypatrzysz jakieś fajne łóżeczko z 2 poziomami to daj znać ;-)
Ja mam mieszane uczucia co do rożka. Sama nie wiem. Natalę rodziłam w zimie i rożek spełniał 2 fuknkcje, że dziecku było ciepło i ciasno - czyli tak jak w brzuszku ;-) przynajmniej wszyscy dookoła zalecali. A teraz będzie lato, upały. No ale jeśli nie rożek to co? Jest jeszcze coś takiego jak "otulaczek".
co do rozka to ja bede uzywala jako kolderki albo bede dzidzie na nim kladła.pogody tez rozne bywaja.na pozcatek w domu pewnie 'obcym' jak beda chcieli potrzymac dzidzie to tez dam w beciku
prosze bardzo otulazcek
Motherhood, Otulaczek za 36,99 zł - Motherhood - Świat niemowlaka - Smyk.com