reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Wracając do tematu łóżeczek turystycznych to też właśnie jestem na etapie poszukiwania. Mam kilka wymagań i ciężko znaleźć cokolwiek co by je spełniało. Macie racje, wsszystko jakieś takie obrazkowe, kolorowe.. Po pierwsze łóżeczko ma być dla starszaka ( za ok 2 miesiace bede usiała przenieść się do mamy na jakiś czas bo remont w środku zaczniemy, no i tam w pokoju zmieści się tylko jedno łóżeczko więć Igorowi chcę rozkładać do spania to turystyczne) dlatego szukam czegoś z otwieranym bokiem, tym dłuższym no i żeby miało w miare jasne ścianki aby potem mogło posłużyć młodej jako kojec. No i ważną rolę też gra cena. Jeszcze nie spotkałam ideału
KOJEC ŁÓŻECZKO Turystyczne Caretero QUADRA 2014 (4228856599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tu skutecznie zniechęcają mnie kolory
KOJEC ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE BABYSTARTS MATERAC NOWE (4237958233) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to małe i nie otwiera się bok
No i tak w każdym coś
ohh ciężkie jest życie matki.... :)

Emyly ja co prawda nie szukałam łóżeczka turystycznego,ale wszystkie które widziałam miały otwierany krótszy bok.

A te z 1szego linka to raczej kojce niż łóżeczka.

Ostatnia edycja:
Co do turystycznych lozeczek to popieram Cie... Taka wioche robia aplikujac takie ohydne obrazki. I wszyskie kolory teczy... Ja ze wzgledu na to zdecydowalam sie na lozeczko graco contour prestige. Bialo szare... Pasuje do kazdego wystroju.
oo to musze spojrzec,bo kolory idealnie dlamnie:)

Ja się zastanawiam nad łóżeczkiem turystycznym. Pomyślałam, że rozłoże je w salonie na dole i nie będę musiała latać góra i dół. No i jak trzeba będzie gdzieś jechać to bez stresu, że łóżeczka nie będzie. Ale sama nie wiem. Jakoś sobie przy Natalce radziłam a i te materace w łóżeczkach nie są zbyt specjalne. Sama nie wiem czy kupować czy nie.
ja tez mam taki problem,jedno mam po zdieciach,drewniane i bedzie w sypialni ,na poczatek na pewno bede zcesto korzystala ale wiekszosc czasu spedzam na dole i nie widzi mi sie trzymac dzidzie ciagle w wozku lub na kanapie:baffled:ja bym chciala takei z dwoma poziomami

emyly
kolorystycznie podoba mi sie to szare z drugiego linku ale odpada bo ja chcialam z dwoma poziomami

kolezanka ma takie ale w tym roku kolory do bani

http://www.babydesign.eu/ru/dream/akcesoria-babydesign

O, a mi się bardzo podoba to fioletowe z niebieskimi ramówkami i chyba się zdecyduję. :) Na razie mamy zwykłe drewniane z Ikei, ale szykują nam się wyjazdy więc turystyczne to też must have w naszym przypadku.

O, a mi się bardzo podoba to fioletowe z niebieskimi ramówkami i chyba się zdecyduję. :) Na razie mamy zwykłe drewniane z Ikei, ale szykują nam się wyjazdy więc turystyczne to też must have w naszym przypadku.
mi sie gryzie ten fiolet z niebieskim:/ale jakosciowosa barzdo fajne,kolezanka ma z zeszlego roku grafit/czerwien i super jest:)

a mi dzis przyszedl taki rozek beżowy
Motherhood, Rożek z kokosem, Classic za - Motherhood - Świat niemowlaka - Smyk.com

Ostatnia edycja:
Fajny, fajny. Też się na te z motherhood czaiłam, ale koleżanka siostry, która ma świetną sytuację materialną przekazała mi paczkę po swoich córeczkach i jest tam prawdopodobnie (ma dotrzeć do mnie w czerwcu) poza stosem ubranek rożek Chanel :D śmiałam się, że będziemy z Polką się lansować na porodówce :D

reklama
Agulam jak wypatrzysz jakieś fajne łóżeczko z 2 poziomami to daj znać ;-)

Ja mam z Caretero wózek-parasolkę i jestem zadowolona. Dużo ludzi kupuje produkty tej firmy. Nie są drogie i jakościowo chyba dobre.

Ja mam mieszane uczucia co do rożka. Sama nie wiem. Natalę rodziłam w zimie i rożek spełniał 2 fuknkcje, że dziecku było ciepło i ciasno - czyli tak jak w brzuszku ;-) przynajmniej wszyscy dookoła zalecali. A teraz będzie lato, upały. No ale jeśli nie rożek to co? Jest jeszcze coś takiego jak "otulaczek".

Do góry