reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
tez uwazam, ze kazdy kupuje to na co go stac, no ja niestety prze glupie umowy smieciowe jestem pozbawiona ponad tysiaca :wściekła/y: ale z pomoca rodzicow, znajomych, ex (teraz), kupuje nowe/uzywane, lozeczka dostalam, ale tez wszystko kupowalam systematycznie :tak:

cos mi smierdzi w pokoju zaraz padne :no:

dokładnie nie ma co komentować, jedną z nas stać np. na wózek za około 4koła, a inną ledwie za 500zł, ale przecież każda bierze taki, co jej się podoba i spełnia w miarę oczekiwania.i każda będzie najlepszą mamą dla swojego bobaska niezależnie od tego, ile ją wyprawka kosztowała

mi dziś przyszły koszule, nawet fajne jakościowo, jak za 18zł to nawet super :p tylko się wkurzyłam, bo zamówiłam też od razu podkłady z canpola i teraz się dopatrzyłam w rossmannie, że w tej cenie jest tam dwupak... no nic i tak muszę dokupić jeszcze jedne, bo 10szt będzie za mało (właściwie 9, bo jeden już Ola wzięła do zabawy...)

od jutra w Biedronce Lovela za 15,95zł

Macie rację dziewczyny. Każdy kupuje to czego pootrzebuje i wydaje tyle ile uważa za stosowne i na ile go stać.
Osobiście nie jestem gadżeciarą i nie wydaję fortuny na takie rzeczy, stawiam raczej na praktyczny aspekt....Ale jeśli ktoś lubi i stać go to czemu nie.
Wkurza mnie jedynie gadanie,że nie stać mnie na dziecko bo tyle wszystko kosztuje. Bo wózek 4000, bo ciuszki po 100 itd..
Dla dziecka nie jest to ważne, i jeżeli ktoś chce mieć dzieci 1 czy 2 albo i więcej to je ma.... tylko kupuje tańsze rzeczy. A obecnie super wyprawkę za grosze można z używanych skompletować

Ja mniej wiecej wiem, ile nam poszlo, na czym zaoszczedzilam, a na czym niekoniecznie, ale jakos na forum uwazam to za srednio istotne.

A Ty Kopacz wyluzuj ;) dobrze sobie radzisz!

A ja nic na razie nie kupuje bo mam :-) tak się złożyło że druga też będzie dziewczynka no i mała różnica wieku więc wózek czy łóżeczko w stanie bardzo dobrym.
A tak jak i Gosia i nie wiem czy ktoś jeszcze, będę kupować zapewne rzeczy których mi z różnych przyczyn zabrakło przy pierwszej ciąży bądź wtedy nie potrzebowałam a teraz tak.

reklama
Do góry