reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

hubson ja podobnie jak Ty,wykorzystam do prania to cokupilam a potem juz z naszymi bede powoli prala,noochyba ze beda przeciwskazania do tego,oby nie..

ja wczoraj zestresowana po wizycie pojechalam z mezem do sklepu dzieciowego i zakupilam materac dolozeczka i prewijak:)
lozeczko podzieciach przywieziemy w tym tyg od siostry.

ogladalam wczoraj lozeczka turystyczne z baby design ale kolory nie powalaja,nie moga zrobic jakis neutralnych,tylko wymyslaja i jescze mnostwo 'rysunkow' na tym:confused:no nie podobaja mi sie:no:

Co do turystycznych lozeczek to popieram Cie... Taka wioche robia aplikujac takie ohydne obrazki. I wszyskie kolory teczy... Ja ze wzgledu na to zdecydowalam sie na lozeczko graco contour prestige. Bialo szare... Pasuje do kazdego wystroju.

reklama
Ja się zastanawiam nad łóżeczkiem turystycznym. Pomyślałam, że rozłoże je w salonie na dole i nie będę musiała latać góra i dół. No i jak trzeba będzie gdzieś jechać to bez stresu, że łóżeczka nie będzie. Ale sama nie wiem. Jakoś sobie przy Natalce radziłam a i te materace w łóżeczkach nie są zbyt specjalne. Sama nie wiem czy kupować czy nie.

Ja osobiscie dokupilam materac na wymiar do lozeczka turystycznego. Nie musialam wydawac kasy na zwykle lozeczko i materac bo od siostry dostane, wiec moglam sobie pozwolic. ImageUploadedByForum BabyBoom1400597426.505636.jpg poki co lozeczko stoi zlozone za drzwiami :) zajmuje malutko miejsca.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1400597426.505636.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1400597426.505636.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 60
Ja z kolei mam problem z dobraniem materacyka do kołyski. Mamy nietypowa kolyske i chyba bede musiała kupic większy materac piankowy i po prostu sama dotne na wymiar.

Ja z kolei mam problem z dobraniem materacyka do kołyski. Mamy nietypowa kolyske i chyba bede musiała kupic większy materac piankowy i po prostu sama dotne na wymiar.

A nie mozesz kupic w jakiejs hurtowni na wymiar? Raczej nie ma problemu z tym i ceny tez nie sa jakies straszne.

reklama
Do góry