reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Oglądałam tą torbę ostatnio i bardzo mi się spodobała na żywo - wygląda lepiej niż na zdjęciach. Korci mnie, żeby ją kupić:happy: Mąż oczywiście protestuje, ale kurka ta do wózka jest mocno średnia..

Kopacz, jaka dizajnerska torba :cool2: :-D

dzieki :-)

Oglądałam tą torbę ostatnio i bardzo mi się spodobała na żywo - wygląda lepiej niż na zdjęciach. Korci mnie, żeby ją kupić:happy: Mąż oczywiście protestuje, ale kurka ta do wózka jest mocno średnia..

no u mnie ex nie protestowal :-D grzecznie sie zgadza na w sumie kazda moja propozycje :-p cos tam doradza, ale ja mam ostateczne slowo teraz a on placi haha :laugh2:

Może dlatego, że to nasze drugie dziecko i on mniej więcej wie co potrzebne, ale upiera się, że od wózka torbę już mamy i po co nam druga:-p Tylko, że to najczęściej ja jej używałam i się wściekałam, że nic znaleźć nie mogę i średnio się mieszczę ze wszystkim:sorry:

Może dlatego, że to nasze drugie dziecko i on mniej więcej wie co potrzebne, ale upiera się, że od wózka torbę już mamy i po co nam druga:-p Tylko, że to najczęściej ja jej używałam i się wściekałam, że nic znaleźć nie mogę i średnio się mieszczę ze wszystkim:sorry:

nie mozesz poprosic Klaudii o mala przysluge? zeby sie pobawila ta torba i cos z nia zrobila? bo chyba bedziesz ja prala albo cos przed porodem :-p

heheeh;-) Nie no nie będę niszczyć dobrej rzeczy, aż tak zdesperowana nie jestem. Pewnie po prostu ją kupię i tyle:-D Mąż nie musi wiedzieć ile kosztowała:rofl2:

Torba faktycznie fajna. Mnie by do wózka w ogóle nie pasowała kolorystycznie. Na swoją nie mogę narzekać, więc nawet nie szukam innych.
Ale ta jest śliczna.

reklama
fajna. własnie musze kupic bo do wozka ktory odstane sie rozpadła. ale chciałabym tak do 50zł.. musze kupić jeszcze kocyk, rożek, maść na cycki, stanik do karmienia zobacze w lidlu

Do góry