reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Haust, nie obrażaj się...Nie znam faceta ,który miałby pojecie o kobiecych rozmiarach. Mój ledwo się łapie w swoich.......:tak:

Makota, a musisz zabierać kosmetyki do kąpieli dla dziecka?
U mnie dzieci były myte szpitalnymi..Nie wiem jak teraz.Muszę dopytać

Małgorzatka, własnie doczytałam. Mam brzuch twardy jak kamień ale bez bólu i nudności. Po dużej dawce aktywności ,albo cięższym posiłku.
Nie chce Cie straszyć ale moja siostra miała nudności przy skurczach, ale nawet lekarka jej nie wierzyła.Dopiero jak zrobiły ktg wylądowała w szpitalu
Może spróbuj to skontrolować na ktg

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dziś do męża ze nadają ładna pogodę, to we wtorek kończę prania po remoncie i sie biorę za pranie dla bobaska. I tak siedzę siedzę i przyszło mi do głowy, ze zapomnialam, ze żeby prac, to muszę mieć płyn do prania dzieciowy...zupełnie zapomnialam...

Ale produkujesz dziewczyno....
Zanim zdążyłam odpisać już kolejny post:tak:

Ja chyba zostanę przy Loweli , której ciągle używam dla córki

Potwierdzam, do pupy póki nic się nie dzieje nic nie używałam.Przemywałam wacikami z wodą, chusteczki tylko poza domem.
Chyba raz czy 2 miałyśmy odparzenia, ale pewnie z powodu kłopotliwych kupek w czasie upałów

Ostatnia edycja:
Katka , ja też najczęściej mam jeden rodzaj proszku, z tym,że częściej do koloru chyba.
Ale myślę,że jak raz upierzesz to nic im nie będzie. Tym bardziej ,że niemowlęce rzeczy w większości raczej pastelowe są.
Nie pamiętam czy kiedyś prałam w białym...:sorry2:

reklama
Na stronie interentowej szpitala jest info tylko o bagazu podrecznym :p mam kolezanke, ktora rodzila w tym szpitalu w lutym, ale chwilowo mi nie odpisuje. Z kosmetykow zapakuje sam zel do mycia i chusteczki nawilzone, bo pewnie z wacikami i woda w szpitalu bawic sie nie bede. Najwyzej M dowiezie to, co potrzebne.

Nie widzialam u siebie w rossmannie tych pojemniczkow. Bede musiala zajrzec do innego.

Do góry