reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Ja właśnie czekam na legginsy z allegro (jedne już mam i są ok) i cienki szlafrok oraz 2 koszulki. Postawiłam na koszulki na ramiączkach, bo to w końcu lato w pełni będzie, a takie śmieszne z misiami i żyrafkami dostałam od znajomych na urodziny (tylko szkoda, że jedna z dwóch różowa :-p).
Też doszłam do wniosku, że wsadzę swoją niemałą pupę w legginsy, staram się tylko tuniki ubierać albo dłuższe bluzki. W jeansach już mi niewygodnie a kupiłam takie fajne, ładne.... i co... pochodziłam 2 miesiące i mnie denerwują ;-)

hehe widzę, że do legginsów masz takie samo podejście jak i ja ;-) A koszulki też kupiłam na ramiączkach bo pomyślałam, że lato i gorąco. Mam cienki szlafrok ale mi szkoda go do szpitala... Bo lubię w nim chodzić po domu. A jaki kupiłaś?????? Podeślij linka jeśli możesz???

reklama
Ja takie same na ramiączkach kupiłam :-D te z motylkami z boku :-D Fajne są, ładne. Wiem bo przyszły.
Ale te sexi to sobie zafundowałaś hoho :szok: :-D

Muszę w takim razie kupić jakiś szlafrok, osobno.

Katka- byłam na weselu w połowie czerwca 3 lata temu i mam sukienkę biało-czarną na ramiączkach. Ale nie jest taka baaaardzo elegancka, może się przydać na inne okazje.
Ja miałm ją na sobie tylko raz
Może będziesz zainteresowana?

Dziewczyny te spodenki w Lidlu w jakich są kolorach? Dla chłopca mnie interesują.

Ostatnia edycja:
Kropka - co do spacerówki parasolki to mogę szczerze polecić ten
Baby Design, Wózek Spacerowy, Travel Purple, 2014 - Baby Design - Świat niemowlaka - Smyk.com
Mam wprawdzie starszy model ale sprawdza się w każdych warunkach, zrobił już z nami sporo kilometrów po górach i nie odpadła nawet śrubka, prowadzi się dobrze. W jakimś innym sklepie bądź na allegro pewnie znajdziesz dużo taniej
Chyba Jagódka kiedyś pisała że też go miała i była zadowolona

Kropka ja mam właśnie Maclarena XT i jestem bardzo zadowolona. Fakt nie testowaliśmy w trudnym terenie,może na plaży jedynie. No i na piachu chyba z żadnym lekko nie jest

No bo ładnie i tanie te z motylkami Katka :) Seksownie to ja wyglądać w tym nie będę jak założę stanik z grubymi ramiączkami pod to :-p ale chcę choć trochę jak człowiek wyglądać. Tzn. wiem, że będę pewnie miała to gdzieś, ale kupując coś ładniejszego nie będę miała wyboru gorszego ;p Choć i tak zabieram do szpitala też te śmieszne misiowe koszulki :)
Seorise ja zamówiłam tak jak wkleiłam linki, sugerowałam się w sumie głównie biodrami, bo już teraz mam ponad metr, a jeszcze się może coś zmienić :-p
Kropka co do spacerówki, to ja woziłam siostrzenicę też w starszej wersji tego wózka co poleca Emyly i jak dla mnie super. A u siebie nie miałam tylko chodników, bo między stawami zasuwałam z małą. Spacerówka jeszcze jest w dobrym stanie więc i moja mała się w niej będzie wozić.

reklama
Do góry