reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Hobbit sprawdz sobie nyksa. Dostalam probke wraz z dzieciecym przescieradlem. Nie odbiegala jakoscia od tego co kupowalam w janpolu. Triumph to 60 zl za szt. I to w outlecie. Jagodka a o tym sklepie nie pomyslalam. W hm mi sie wydawalo ze maja 1 szt za 79,90.

Ja pod przescieradelko dawalam podklady z rossmanna, te takie po 10 szt pakowane, z karta rossne są po dychu.
Staniki polecam na początek obojętnie jakie, ja miałam z canpolu chyba i był fajny, a jak mi się laktacja unormowala kupiłam ładne z fiszbinami z allesa, wytrzymały prawie półtorej roku bez wielkich uszczerbkow

Ja dzis kupilam sobie bardziej "wyjsciowe" staniczki z allesa :) musze dokupic jeszcze jakis bez drutow i nie usztywniany do spania... ImageUploadedByForum BabyBoom1399473052.842292.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1399473075.413495.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1399473052.842292.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1399473052.842292.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 56
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1399473075.413495.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1399473075.413495.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 54
Dziewczyny nie kupujcie na razie takiej bielizny, bo nie przewidzicie jaki będziecie miały rozmiar po porodzie. Szkoda kasy.. I na początek lepiej bez fiszbin i nie usztywniane.:tak:

No ja kupilam w stacjonarnym bo wychodzi taniej. Na internetowy mam znizke 30% jakby ktoras chciala to podam kod ;) ja osobiscie chcialam przymierzyc... Wybralam taki ze na teraz jest ok i jeszcze troche sie zmiesci wiekszy cycek. Po porodzie pewnie nie wejde ale po jakims czasie jak pokarm sie uspokoi to znow beda dobre ;) siostra mi tak doradzila. A na wielkie cycki zaraz po porodzie bede miala zwykly bawelniany.

Taniej na stronie wychodzi jak sie zamawia rzeczy powyzej 150 zl. Nie placi sie za przesylke chyba wtedy

Kupiłam dzisiaj te staniczki w H&M, jednakże jak mi sporo biust urośnie, to może być problem, a w wzięłam już największe, nawet rozmiar w obwodzie, bo nie było mojego ;p Dziękuję więc za informacje :) Jednakże mój kazał mi się pokazać... ja zadowolona, że bez drutów i wyglądają normalnie, na co mój: hmmm.... takie to moja babcia nosiła...

reklama
Allesy są w miarę ok, ale rozmiary różnie wypadają w zależności od modelu. Kupiłam na Allegro 2 różne i niestety jeden był za mały.. A rozmiar ten sam.
Dobre w nich jest to ,że obwody mają od 65 .Chociaż stacjonarnie zazwyczaj widziałam od 75!!!!!!! i znacznie mniej modeli.
Nie wiem dlaczego uważają ,że ciężarne i karmiące nie mogą być szczupłe...

Do góry