reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

Ja kupiłam 4. Bawełniane. Jeszcze nigdy nie udało mi się kupić dobrej frotty co by po kilku praniach nie wyglądała jak szmata,a tutaj zakładam prane będą często. Nie mniej jednak wierzę, że dobra frotta istnieje tylko jeszcze na taką nie trafiłam :-D

a tak btw jakby ktoś szukał staników do karmienia to fajne 2-paki są w H&M za 79,90. Miałam zamówić przez neta jakieś z allegro, ale stwierdziłam że jednak muszę przymierzyć. Wpadłam raz w Tesco na Canpola wzięłam do przymiarki DD i okazało się, że za mały. Upewniłam się, że co firma i rozmiar to jednak inna numeracja.

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie nic się nie dzieje z prześcieradłami frotte. Tak samo jak pokrowce na przewijak, wyglądają po jednym dziecku jak nowe:tak:

Ja kupilam 2 frotte i 2 bawelniane na gumce, ale jeszcze nie pralam.

Wczoraj kupilam uzywane ubranka: 2 grubsze pajace, 2 szt ogrodniczek, 2 bluzeczki z dlugim i jedna bluze z kapturem. Za wszystko dalam 3 dychy

Hobbit a gdzie we Wrocku chodzisz do H&M? Ja jakoś w Magnolii nie umiałam odnaleźć zakątka mama... ale chyba temu, że się wtedy spieszyłam ;p

Makotabto super zakup ;p
Hobbit to sprobuj firmy Nyks. Sa na allegro i maja takze zwykly internetowy sklep. My mamy dla starszaka i dla nas przescieradla od nich i jestem zadowolona. Teraz bede dokupowala do lozeczka tam plus ochraniacz i do naszych lozek Te co mam maja juz 2 lata i nadal sa ok.

Eeeee to na takie wycieczki w miasto to ja się nie zapuszczam :-p Pomijając, że mam lekarza koło Arkad :) To w takim układzie wpierw wdepnę do Factory zerknąć (bo chyba tam mają triumpha, o ile się nie mylę), a przy okazji wizyty u doktorka podejdę do Arkad.
Tylko tak... na razie piersi mi bardzo mało urosły, ale i tak moje staniki mi się fiszbinami wbijają. I jak tu kupić teraz biustonosz do karmienia co by był dobry?

Hobbit ja mam te staniki z H&M. Póki co nie narzekam, bo noszą się dobrze. Zobaczymy jak się sprawdzą jak przyjdzie do karmienia.
Zastanawiam się właśnie nad zakupem jeszcze z jednego stanika do karmienia, ale właśnie nie wiem jakie. Bo nie wiem czy uda mi się po raz kolejny znaleźć w H&M rozmiar, który potrzebuję (miałam spore szczęście swoją drogą, że był ten który mi pasuje:-)).

Jesli chodzi o liczbę prześcieradełto ja za 1szy razem miałam 3 i nigdy mi nie brakło....

Teraz mam więcej, pewnie ze 6 ale tylko dlatego,że dostałam. I wszystkie z jerseyu.Pokrowce na przewijak frotte starsznie się zniekształciły, nie wiem czy jeszcze będą pasować....

reklama
bellina tak jak napisała GiB na pewno w Arkadach (tam wczoraj kupiłam) i w Grunwaldzkiej. Na Śeidnickiej na pewno nie ma, a w Magnolii bywam rzadko, więc tematu ciąży nie zbadałam. Z tym, że trzeba patrzeć na bieliźnie normalnej a nie w kąciku ciążowym, bo tam są tylko ubranka :)

oolga ciszę się, że jesteś zadowolona. Jakiś czas temu kupiłam też majtki z tej serii i też mi się sprawdzają i materiał spoko. Z rozmiarem chyba nie powinnaś mieć problemów bo mają aż do 85E chyba, że dla Ciebie to nawet to za mało :-)

GiB a widzisz o Triumphie nie pomyślałam, bo z góry założyłam, że cena będzie min. za 1 szt. tyle co ta,m zapłacę za 2 :-) Serio da się tam kupić stanik do karmienia za mniej niż 40zł?

To tak jeszcze przy okazji. Jest w stanie któraś polecić z Allegro jakiegoś sprzedawcę, który ma dobre jakościowo podkłady na materacyk pod prześcieradełka? Widzę, że dużo tego a i cenowo odbiegają...

Do góry