reklama
pola.
Fanka BB :)
Agulam, ja mam chyba 60x60. Zostały mi z poprzedniej ciąży, ale moze jeszcze domowie sobie. Mysle ze im większe tym lepsze (bezpiecznejsze).
Co do podkładów poporodowych (podpasek) to tym razem kupiłam sobie eksperymentalnie podkłady z canpola. Wczesniej miałam belle i użytkowanie jej nie było niczym przyjemnym.
Co do podkładów poporodowych (podpasek) to tym razem kupiłam sobie eksperymentalnie podkłady z canpola. Wczesniej miałam belle i użytkowanie jej nie było niczym przyjemnym.
makota89
Agulam, ja mam chyba 60x60. Zostały mi z poprzedniej ciąży, ale moze jeszcze domowie sobie. Mysle ze im większe tym lepsze (bezpiecznejsze).
ja mam bellę dopiero po zakupie naczytałam się,że są takie sobie
te podkłady na łóżko mam 60x60
elifit
Moderatorka
Podpaski canpol ponoć dobre. Podkładów nie kupowałam bo mi zostały Seni.
Gosia i Bartek
Hartmam midi podklad rossmann 60x60
Agulam - ja kupiłam seni 90x60, a podkłady-podpaski Hartman Molimed wkładki anatomiczne jedne maxi, drugie midi - maxi są naprawdę duże jak dla mnie ale ja ogólnie jestem rozmiar S :-)
Molimed,wkładki anatomiczne maxi, 14 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Molimed,wkładki anatomiczne midi, 14 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Molimed,wkładki anatomiczne maxi, 14 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Molimed,wkładki anatomiczne midi, 14 szt - Portal Dbam o Zdrowie
U
użytkownik 902
Gość
Dla mnie 3 sztuki to było absolutne minimum.
oolga
Początkująca w BB
Dziękuję jagódka za odpowiedź. A polecasz frotte na gumce czy szukać lepiej bawełnianych na gumce?
Jak na razie mam dwa komplety pościeli i przy każdym z nich mam inne prześcieradło: jedno frotte a drugie bawełniane. Wiem, że muszę dokupić, ale nie wiem jakie najlepiej.
Jak na razie mam dwa komplety pościeli i przy każdym z nich mam inne prześcieradło: jedno frotte a drugie bawełniane. Wiem, że muszę dokupić, ale nie wiem jakie najlepiej.
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Frotte - bo nie trzeba prasować A bawełniane na gumce niestety gniecie się praniu i potem ciężko przez gumkę je ładnie wyprasować
Podziel się: