reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

A skoro pojawił się wątek wyjazdowy, to może coś doradzicie..
To niekoniecznie ten wątek ,ale związany z wydawaniem pieniędzy;-)

Macie jakieś sprawdzone miejsca na krótki urlop z 3 -latkiem? Najlepiej niezbyt daleko Warszawy ,w granicach 3h jazdy.
Z bazą dla dziecka na ładną i deszczową pogodę, może basenem...

reklama
Mika, my czasami jeździmy do hotelu warszawianka nad zalewem, blisko i na prawdę super :)
Dziecko tam się nie będzie nudziło ani minuty :)
Ale tanio nie jest :dry:

Ostatnia edycja:
Ka.wo,
ja cały czas chodzę na basen, jakoś nic mi się nie przyplątało, a nie stosuję nic profilaktycznie. Moja gin poleciła mi coś takiego: multi-gyn acti gel - jak coś Cię zacznie piec to smarujesz sobie okolice intymne i od razu ulga :) Naprawdę działa, przynajmniej u mnie, zazwyczaj na drobną infekcję daje radę już po kilku użyciach.
MULTI-GYN ACTIGEL Żel 50ml - Bez recepty | AptekaGemini.pl

Venus,
ja miałam osłonki medela, normalnie są strasznie drogie, ale chcę zamówić w gemini właśnie, kosztują tam około 25zł za 2 sztuki. Zastanawiam sie też nad osłonkami NUK, wezmę chyba jeden komplet z medeli i drugi z nuk-a na zmianę, bo ostatnio nie nadążałam z wyparzaniem. Te z medeli mi się podobały, były bardzo cieniutkie i miały fajne etui, ale nie mam porównania z innymi firmami :)

Ja miałam jedne z aventu drugie chyba canpol i żadne sie nie sprawdziły, małe za małe a duże jakieś wielkie...

Multi gyn polecam, nawet do większych infekcji, irygacje można robić i wszystko mija. A przy małych wystarczy kilka razy posmarowac i problem z głowy

wiem, że to nie ta pora roku, ale mam do oddania 3 pary bucików zimowych chłopięcych, moja chrześnica dostała od naszego sąsiada, ale jak to dziewczynka nie było mowy żeby je założyła, jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to mogę je oddać za darmo (za pokrycie kosztów wysyłki) :tak: dwie pierwsze pary są firmy Bartek, trzecie nie mam pojęcia, ale chyba nie są byle jakie, bo posiadają membranę goratex, wszystkie rozmiar 25
wklejam zdjęcia :
WP_20140428_001.jpgWP_20140428_004.jpgWP_20140428_006.jpg

Załączniki

• WP_20140428_001.jpg
    WP_20140428_001.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 73
  • WP_20140428_004.jpg
    WP_20140428_004.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 74
  • WP_20140428_006.jpg
    WP_20140428_006.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 74
reklama
a ja dzis kupilam w szmatach takie ciuszki :( mam juz sporo ale nie moglam sie powstrzymac :D no i ciutek wieksze sa a nie na pierwsze dni :) i sobie kiecuszke kupilam taka maxi :D
gw.jpghippo.jpgpas.jpg

Załączniki

• gw.jpg
    gw.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 68
  • hippo.jpg
    hippo.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 69
  • pas.jpg
    pas.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 59
Do góry