reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
dobra, poddaję się w poszukiwaniach. Niech któraś da linka jaki szlafrok bierzecie do szpitala. Bo posiadam gruby polarowy i cieniutki atłasowy i żaden z nich nie nadaje się do szpitala :sorry2:

dobra, poddaję się w poszukiwaniach. Niech któraś da linka jaki szlafrok bierzecie do szpitala. Bo posiadam gruby polarowy i cieniutki atłasowy i żaden z nich nie nadaje się do szpitala :sorry2:

ja mam bardzo podobny do tego
BAWEŁNIANY SZLAFROK KOPERTOWY PODOMKA kropka_a4m M (4158425200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Emily - ja widziałam te kompleciki bez promocji, ale już nie pamiętam w jakiej cenie :( masz tam może na matce cenę przed obniżką? jestem bardzo ciekawa. za dyszkę to naprawdę super zakup :tak:

no elefit jak wyskoczymy w takim seksownym atłasiku to zrobimy furorę na oddziale ;-)

Emyly ekstra ten zestawik!!!

Makota a jaki rozmiar kupowałaś?

ja wlasnei dzis zazdwonilam do cioci ktora szyje szlafroki zeby mi cos ciekawego znalazla,bawelniany krotki,jutro mam odebrac i sobei wybrac.mam nadzieje ze mi cos spasuje.kupuje normalny rozmiar zebym potem mogla go uzywac:)

dziewczyny zcy jest jakas lista co do szptala dla siebei /dziecka itp zeby sobie wydrukowac czy cale watki pzrejrzec i samemu liste robic?

Sokoja - nosze M ale kupilam L. Wiekszy mi nie przeszkadza. Wygodniejszy jest
Agula - jest takie cos, ale teraz siedze na telefonie. Chyba wpisywalam w google: wyprawka dla niemowlaka i wyskakiwal jakis sklep, ktory ma na stronie w pdf 2 listy

reklama
Do góry