reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Wodę leje się do bioder dziecka, nie więcej - na mamo to ja ostatnio o tym słyszałam nawet. Więcej po pierwsze nie trzeba, po drugie - tak jest bezpieczniej

reklama
Super te wanienki :) ta bialo zielona boska tylko mala... A z tego co wiem kolezanki moje narzekaly na male wanienki. CO NIE ZMIENIA FAKTU ZE JEST MEGA SLICZNA I MAM NA NIA OCHOTE :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1397019129.767984.jpg ja kupilam taka torbe skip hop pakowna z przewinakiem. Do wozka i do noszenia

ImageUploadedByForum BabyBoom1397019212.538116.jpg i suszarke boon do suszenia butelek i smoczkow :)

Lubie takie nowoczesne i designerskie rzeczy dlatego wlasnie ta wanienka mi przypadla do gustu :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397019129.767984.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397019129.767984.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 68
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1397019212.538116.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397019212.538116.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 63
Emily, torba wyglada na bardzo praktyczną. I do tego jest ładna :)
Ja tez lubię dizajnerskie gadżety dlatego od razu przypadła mi do gustu ta suszarka na butelki. Gdzie ja kupiłaś? (I w jakiej cenie?)

Fabrykawafelkow.pl za 124 zl na innych stronach tez znajdziesz za 122 zl ale ja sobie patrzylam ile z przesylka wyjdzie. Zamawialam razem z torba wiec wyszlo zero zl na tej stronie ;) a i do tego 124 zl trzeba dodac drzewko 19 zl. Sa tez fajne kwiatuszki ;) oczywiscie mozna takze sama trawke... Sa tez mniejsze suszarki i tansze automatycznie. Ale ja chcialam zeby bylo na przyszlosc na jakies kieliszki do wina przykladowo i zeby miseczka dzidzi sie zmiescila :)

Fajna suszarka, ale nie mialabym gdzie jej wstawic i byloby mi szkoda kasy, a torba wyglada na praktyczna i jest ladna :)

Fajna ta trawka :) ja takich rzeczorów nie mam niestety gdzie postawić... no i by mnie mój zabił jak bym kase wydawała na takie bajerki :)
I czekam na wózek... kurier będzie za godzinę. JUPI :D

reklama
Do góry