reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
dzisiaj kupiłam coś dla siebie. Spodnie ciążowe z h&m za całe 30zł :-)
polecam się przejść, bo są przecenione ciążowe ubrania. Te spodnie, które ja kupiłam były dostępne we wszystkich rozmiarach. Dla Was bonus: zdjęcie z brzuszkiem :-D
IMAG0321.jpg

Załączniki

• IMAG0321.jpg
    IMAG0321.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 100
aleee brzuszeek;) sliczny!!:)

dobrze ze powiedzialas o tym h&m , jutro z rana poojade bo ja w swoje spodnie juz sie nie wciskam i to nie przez brzuch a przez biodra ktore mi sie rozszerzyly;/

oregano no super spodnie,,kurde weszlam na strone hm nic nie ma o promocjo dla kobiet w ciazy,,ale jutro podjade sobie tam sama...

Ja tez w h&m kupiłam spodnie w przecenie za 7£ bardzo podobne tylko kremowe a dzis przyszły mi skarpeteczki

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 30
Tkwicz, słodkości :)

Oregano, też udało mi się upolować w H&M lniane ciażówki za 30 zł. Tyle, że na razie mnie wkurzają, bo brzucha jak nie było, tak nie ma, a na samej oponce trzymać się nie chcą :|

Za to Twój brzuszek prześliczny :D

pierwsza i na razie jedyna rzecza jaka zakupilam dla malucha sa żółte maleńkie skarpetki towarzyszyly mi przy informowaniu córci ze bedzie strasza siostra a w zasadzie zrobily cala robote za mnie bo jak je tylko zobaczyla nie musialam nic mowic

reklama
Do góry