reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
hej hej, ja waze 10 kilo wiecej od ciebie i juz zakladalam 2 czesciowy. jak juz brzuszki nam sie bardziej uwypukla to naprawde to ladnie bedzie wygladalo ;) ja mam milion kompleksow ale ciaza to chyba specyficzny okres gdzie z tych kompleksow musimy sie wyleczyc..dla dobra dzidziulkow;)

michalina, musisz się oswoić z tematem- Twoje ciało dopiero się będzie zmieniło a kg niestety będą przybywać :-( takie uroki ciąży. Tak jak któraś napisała- nie to jest teraz najważniejsze. Oczywiście nikt nie każe Ci się na potęgę obżerać etc., ale po porodzie będzie czas, żeby wrócić do wagi i wyglądu sprzed ciąży.

pozdrawiam ;-)

aneczka no fajny,,ale ja taka wstydliwa,hee,dupa szeroka,chyba tez jendoczesciowy machne sobie i to jeszcze z jakas chusta na wierzch,,heee

super bodziaki:))

ja nic nie kupuje.....narazie,poczekam do 19 lipca....wtedy bedzie 18tc,,wiec juz luzik,..bede kolekcjoonowac ciuszki:))
ja musze wszystko od nowa,nic nie mam...syna mam duzego 9 lat...
wiec nic po nim nie mam...a reszta same cory...no oa=b=adamy co to bedzie...

szyszunia cudne zakupki...

Hej dziewczyny
U nas dzisiaj cały dzien pada a ja cały dzien na nogach i w drodze w sumie godzinę temu dopiero wróciłam z dziewczynami do domu i czuje sie taka zziebnięta chce mi sie do łóżka pod ciepłą kołderke

michalina - dzięki za link do strony ja tez mam miseczke 75 G H muszę sobie ja dobrze przejrzeć może coś znajdę bo kupienie bielizny to jakiś koszmar dla mnie

co do kilogrmów w pierwszej ciąży przytyłam 16 kg a po wazyłam mniej niż przed w drugiej 14 i jakieś 6 mi zostało teraz startowałem od 60 a na ostatniej wizycie miałam już 65 teraz idę w czwartek do lekarza i już sie boje nie dosyć ze wejść na wagę to jeszcze czy wszystko będzie ok no normalnie dostaje stresa no i mam nadzieje ze dzidzia mi sie ukaże w pełnej krasie

niania na pewno wsio ok,daj jutro znac

A co dos tanikow,ja nosze te sportowe,lekkie,mile,wygodne i sa super dla mnie,w zwyklym dostaje nerwicy,tu ciagnie tam gryzie,,heee

Sorki ze pisze tak chaotycznie ale nie mam laptopa teraz i korzystam z telefonu
Wczoraj byłam w auchanie i kupiłam to :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 45
Koralikowa - ja znowu lubię usztywniane najlepiej jeszcze tylko od dołu kurcze czemu dostać idealny stanik tak trudno :( jak ja widzę staniki w moim rozmiarze z ramiaczkami szer 3 -4 cm to mi sie odechciewa i do tego jeszcze miseczka jak beret a te w miseczce B piękne z koronki atłasow choć szczerze i tak bym sie nie zamieniła ;)

reklama
Do góry