reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Kupiłam sobie dziś obuwie ślubne w Mark&Spencer, kolor nude, czy jakoś tak to sie pisze i do tego zamawiam klipsy w kolorze mięta, będzie to piękny komplet i P.Młody będzie miał muszkę miętową
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
... do granatowego garnituru, białych conversów to w sam raz kolor....
yes2.gif
(krawcowa i pani od gajerów potwierdziła)
wink2.gif

Dla bobucha kupiłam w H&M 2 pajace za które zapłaciłam 30zł, 3 body z dł rękawem po 10zł z tej bawełny organicznej....i w reserved czapeczkę w paseczki.... za 9,9zł, aaaaa i eMowi w H&M koszule. Fajne sa przecenki, lubie takie ceny...
yes2.gif
biggrin.gif

Wczoraj tez opaskę, kolczyki i bransoletkę -rzeczy ślubne, wiec cały weekend był zakupowy, fajnie,żę juz mam z głowy...
Teraz czas zając sie przyszłym mężem, w końcu pierwszy jego "dzień ojca", z dzidzią w brzuszku
wink2.gif

Pięknaszyszuniu, widzę że lubisz to co ja, czyli wyprzedarze :-D sam fakt skłania mnie do zakupów. Niestety tak juz mam :-p fajne bodziaki. Coś mi się wydaje że chciałabyś chłopczyka...?

reklama
pieknaszyszunia powodzenia w szukaniu płci ja tez chce córkę za 12 dni też będę szukać koniecznie napisz co znalazłaś:-D póki co moje zakupy stoją w miejscu już kupowanie ciuszkow unisex mi nie wystarcza :sorry2:

Do góry