Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
agusia ale to nie moje
Natuszka no ja przebieram nogami przy MAXI COSI MURA 4:-),
Natuszka no ja przebieram nogami przy MAXI COSI MURA 4:-),
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cenka tezWózek cudowny.
delikatnie bym podpytała, co i jak;-)Maxi Cosi Mura 4 to również mój typ, ale ja mam inny problem. Z synkiem miałam wózek Mathercare. Byłam z niego bardzo zadowolona jednak szybko zmieniłam na spacerówkę Maclaren volo, bo lekki 3,5kg. Ten pierwszy pożyczyłam więc znajomym, którzy w styczniu 2012 zostali rodzicami. Teraz ich dziecko ma prawie 1,5 roku i oni nadal go używają. Są zachwyceni, ale ja nie wiem jak on teraz wygląda. Zresztą głupio mi im go zabierac na zimę. Kurcze jeśli go zniszczyli to głupio mi będzie go od nich zabrac a później kupic inny. Nie widujemy się na codzień więc nie mogę na niego nawet zerknąc.