reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

pieknaszyszuniu, na jaki rozmiar kupiłaś ten kombinezon? Doszło do mnie że wiele ubranek będę miała po noworodkach wiosenno-letnich, a nasze dzieciaczki będą zimowe, także cieplejsze rzeczy w małych rozmiarach będą niezbędne.
Dzisiaj ide z mężem do kina i w tej galerii jest 5.10.15 także zamierzam go tam zaciągnąć :cool2:ja on tego tak nie lubi, sasasa

reklama
Maybeanna TKMAXX hahaha :)
ktos mnie tu rozszyfrowal ;p i polecam ten oltulacz, chociaz wkladany to jest tak mily przytulasny ze kropkowi bedzie przyjemnie tam lezec :)
ja nie wiem jak to jest z rozmiarami , bo m.in oprocz tego ze mezowi sie nie chcialo zakupow robic to nie kupilam tych pieknosci co szyszunia - ale tez balam sie malego kombnezonu , chociaz jak ja patrzylam to chyba tylko rozmiar 58 byl :/ i ja sie nie znam na ile to starczy :)

widze ze szalejecie:-D super ubranka!
z doswiadczenia moge poraddzic zeby zwracac uwage by pajace a zwlaszcza kombinezony rozpinaly sie wzdlu`z nogawek, noworodkom dosc czesto trzeba zmieniac pieluchy, a wciskanie nozek w nogawki nieraz jest sporym wyczynem:-)

Pauletta u nas jedyne co wisialo to skarpetki.Victor byl (i jest) szczuply i mialam tylko 2 pary skarpetek,ktore pasowaly na jego chude nozki.Dobrze,ze mialam sporo spodni z zabudowanymi stopkami.
Aniaa to wyglada na gladki polar czy nie bedzie sie guzkowal??I chyba jak dasz taki kombinezon a na to jeszcze cos zimowego czy nie bedzie za duzo? To bardziej chyba dla jesiennych dzieci i wczesnowiosennych take mam wrazenie.
koriander swiete slowa z tymi nogawkami,swiete slowa.Nie lubialam pajacy i rzeczy rozpinanych tylko do kroku.A co do tego adaptera to nad nim myslalam przy pierwszej ciazy teraz jakos juz nie.

Ja w gadzetach dla ciezarnych ktore dostalam od gina wylanazlam w gazecie takie cos MEDELA Milchauffangschale 1 Paar - Weiche Silikonauflage für hohen Tragekomfort | eBay to chyba by bylo lepsze jak te wkladki dla karmiacych do biustonoszy jednorazowe.Te nie przeiekna,mozna wymyc i dalej uzywac.Miala to ktoras z was??Co o tym sadzicie.Widzialam jeszcze takie Lilypadz Lilypads Stilleinlagen Stillen Babyy Ardo * unsichtbar * NEU OVP | eBay moze to fajna alternatywa dla tych jednorazowych co odznaczaja sie na ubraniach...no i nie beda chyba przeciekaly...sorki ze po niemiecku ale tak znalazlam najszybciej :-)

a co sadzicie o takich adapterach na czas ciazy? Adapter do pasów bezpieczeństwa - odzież ciążowa Piękna Mama
bedziecie uzywac? ktoras juz moze ma? Ja sporo jezdze i bede pewnie do porodu:laugh2:

ja z Alexem w ciazy kupilam ale troszke inny ze pasy na udach przechodzily i ..... i byl sobie nie uzywalam za duzo zachodu zeby sie zapinac odpinac a to zapomnialam i wysiasc chcialam malo w zaawansowanej ciazy z auta nie wypadlam :eek: ja bardzo duzo jezdze jako kierowca ale teraz stwierdzilam ze nie ma sensu, ale moze tobie sie przyda :tak:

dziewczyny sliczne zakupy kombinezoniki cudne!

byłam dzisiaj w 5.10.15 ale lipa, mało rzeczy dla niemowaków, więcej dla starszych dzieci. Lepszy wybór w sklepie internetowym. Kupiłam za to białe rajstopki w czarne serduszka w kappAhl :-)

reklama
Kupiłam za to białe rajstopki w czarne serduszka w kappAhl :-)
dla siebie?:-D:-D:-D

ja dostałam w poniedziałek w prezencie od młodszej siostry http://motherhood.pl/sklep/rozek-miekki-32 i kasę na wózek 1500zł, w szoku byłam
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
w sumie do dzis jestem
cool.gif

Ostatnia edycja:
Do góry