reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama

Ale kusisz, sama nie wytrzymałam i kupiłam ten pajacyk z akcentem świątecznym - czerwony i biały i jeszcze te śpiochy szare. Ceny naprawdę atrakcyjne, a pamiętam ile wydalam kasy na zakup takich ciuchów dla mojego synka jak się urodził jedna rzecz ok 50zł więc teraz ze względu na tą cenę się skusiłam i takie uniwersalne te ciuchy. No to mam pierwszy zakup dla dzidziusia dzięki tobie zaliczony :)

Laper ciasteczkowy najlepszy! Sliczne rzeczy !
Pieknaszyszunia zakupkinwidse tez udane :) superowo!!! Gratulacje zakupów drogie panie ;)
Ja coś czuje poszaleje w Pl jak będę bo w Pl poznamy płeć iskierki i zacznie sie kupowanie i dzierganie hihi oby w różu ;) ja akurat bardzo lubie róż a najlepiej ciemny ;)

Laper super ciuszki,cisteczkowy wymiata tak jak juz dziewczyny pisaly.Dobry wybor,ze nie elmo!
szyszunia boskie rzeczy te z akcentem swiatecznym cudne.
Jejku ja ja bym chciala tak poszalec a sie boje...Na poczatek mam troche (chyba juz isalam) a reszte kupie po porodzie jak bedzie cos trzeba...chyba,ze nie wytrzymam.No ale na bank bede brala 62 nie mniejsze.Victor urodzil sie majac 59cm wiec i to moze byc niemale :-D Pamietam jak cala ciaze gin i mowil,ze bedzie duzy,duzy...wtedy zaczelam kupowac 62 i mowilam mamie,ze jak jednak bedzie maly to kupi co trzeba mniejsze i po porodzie zdazy sie wyprac iprzygotowac.Jednak nie trzebabyl mniejszych.Oczywiscie pare tam mialam mniejszych ale nie za duzo.

Vici- ja tak samo zrobiłam, a potem Filip urodził się 54 cm i zabrakło mi śpiochów, bo wszytsko było na 62 i mu wisiało:szok: Moja siostra leciała do Mothercare na szybko kupować małe spioszki, które i tak były za duże na tę drobinkę.

laperedhil- Twoje zakupy wyglądają mi na TK MAxx ;) Ten otulacz też bym kupiła...

reklama
Do góry