Szyszunia, no to szalejecie z zakupami :-)
Mb, słodkie bodziaki ... chociaż mnie osobiście te kopertowe strasznie wkurzają ...
Ag-Krk, ja, dzieciowy weteran, to chyba ze wszystkimi miałam do czynienia
ale u nas na osiedlu jest taki wysyp brzuchów i maluchów, że nawet nie mając dzieci trudno nie być na bieżąco ... przegląd wózków lepszy niż w najlepiej wyposazonym sklepie ;-)
Graco Symbio to, jak dla mnie, dość kiepski wybór ... wózek trochę kosztuje - może i ma kilka ciekawych bajerów, ale jest trzeszczący, ma małe kółka, zerową amortyzację i coś, co dla mnie go przekreśla - maleńką i kubełkową spacerówkę, więc nie ma szans, żeby maluch wygodnie się wyspał ...
ogólnie fajny może być na przejażdżkę po galerii, albo po bulwarach ... w zimie go sobie nie wyobrażam
Ty jesteś z Krk ??? Byliście w Mega Store Smyka w Futura Park ??? tam maja na prawdę sporo wózków - na pewno X-Landery, Jedo, Graco, Maxi Cosi, Bebetto, Delti ... my właśnie tam pojechaliśmy wszystko sobie 'pomacać' na żywo ;-)
Szyszunia ma trochę racji ... te najnowsze X-landery są ładne, ale coraz bardziej plastikowe ...
my mamy jeszcze ostatni model ze szprychowymi kołami i wydaje się zdecydowanie bardziej miękki i całkiem solidnie wykonany, chociaż designem odbiega od nowych ...
Mury bardzo mi się podobały, ale amortyzacja i spacerówka mnie nie zachwyciły, jak za tą cenę ... ogólnie to chyba ciężko o ideał
każdy musi wybrać najlepiej dla siebie
Michalina, koleżanka ma Mutsy Urban (czy jakoś tak) i bardzo sobie chwali, chociaż prowadzi się specyficznie i trzeba się przyzwyczaić ... no i gondola lubi się przechylać