Szał zakupowy w pełni :-)
Koriander, ładnie się obkupiłaś
... a raczej malucha
Szyszunia, wózek super !!! na pewno będziecie zadowoleni ...
Aia, ja mam podwójny Jane Powertwin ... używaliśmy odkąd mała miała 5 dni i byłam z niego baaaardzo zadowolona
Lekki, zwrotny i jako jeden z nielicznych podwójnych ma pompowane koła, więc nie ma najmniejszego problemu z prowadzeniem po śniegu, piasku, w terenie
Zostawiam go sobie jeszcze, jakbym chciała się wybrać w zimie na jakiś dłuższy spacer, bo u młodszej córy różnie z chęcią dalekiego dreptania ;-)
Jane TwinTwo też są bardzo fajne, zwrotne i leciutkie, jak ktoś nie lubi 3-kołowców ... na pewno nie kupuj Graco, bo to straszna tandeta !!!
AsiaKris, miałam zestaw Coneco dla pierwszej córy ... masakra !!! jakość wykonania jest fatalna !!! odpadły nam przednie kółka, popruła się tapicerka itp. ... pomijam, że jazda zimą po śniegu to była tragedia ... przestałam używać po 5 m-cach, a przed urodzeniem drugiej córy sprzedałam w diabły ... no i foteliki samochodowe 0-13 też bardzo słabe ... źle wyprofilowane, z fatalną ochroną główki ...
a ja byłam tak uparta na Jedo Fyn, że w końcu kupiłam X-Landera XA
trafiła się super okazja, więc jakoś przeżyję gorszą amortyzację i nieprzekładaną spacerówkę ... fajny wózeczek w ładnym kolorze (Carbon), z fotelikiem Maxi Cosi i pełnym zestawem dodatków (torba, saszetka, parasolka, moskitiera, folia, śpiworek, osłonka na nóżki) za całe 550 zł ... i do tego na miejscu, więc nie kupowaliśmy w ciemno, tylko na spokojnie wszystko oglądnęliśmy :-) mam nadzieję, że będziemy zadowoleni ...