reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Pan od wózka okazał się bardzo uczciwym człowiekiem. Przeprosił i powiedział, że wózek wysyłał jego pracownik (pewnie jakiś komis) i osobiście tego nie dopatrzył. Zaproponował, że może zapłacić za pralnię chemiczną lub możemy go odesłać.
Będziemy w plecy za wysyłkę, ale odeślemy i kupimy coś, co nam bardziej przypadnie do gustu. Ale powiem Wam, że aż ja mam wyrzuty sumienia, że odsyłam (nie wiem czemu, był taki miły, a ja jakaś miękka jestem ostatnio... :) ).

reklama
Pan od wózka okazał się bardzo uczciwym człowiekiem. Przeprosił i powiedział, że wózek wysyłał jego pracownik (pewnie jakiś komis) i osobiście tego nie dopatrzył. Zaproponował, że może zapłacić za pralnię chemiczną lub możemy go odesłać.
Będziemy w plecy za wysyłkę, ale odeślemy i kupimy coś, co nam bardziej przypadnie do gustu. Ale powiem Wam, że aż ja mam wyrzuty sumienia, że odsyłam (nie wiem czemu, był taki miły, a ja jakaś miękka jestem ostatnio... :) ).
no to git!!!
My juz tez sie rozglądamy za 4 kolkami:-D

Mamuśka też bym zwróciła wózek.. zwłaszcza, że odbiega od tego jaki chchesz;-)
Pieknaszyszunia
też się rozglądam;-) poleć coś bo ja uparłam się na tego x-landera ;-P

No to dołączam do polujących na 4 kółka. U nas będzie duża rzecz, bo chcę kupić podwójny;-) Mam już upatrzony, tylko na nówkę nas nie stać, więc pozostaje Allegro:baffled:

Mamuśka super, że się udało. Też bym miała wyrzuty, jak Pan miły, zawsze tak mam:zawstydzona/y:

Aia ja też dalej będę polować na używkę... Miło, że też tak ktoś ma, bo czasami z tymi moimi wyrzutami i skruchą jak wariatka się czuję :):):)
Szyszunia w jakieś już upatrzone 4 kółka masz?

laski kurde,czemu fotek nie dajecie tego co zakupujecie??
chcialam oko nacieszyc,hee...
za to powklejam moje co dostałam:) jak porobie i zgram focie...

ananska powiem coi ze tez tego typ[u ogladalam,na te twoje nie trafilam,
gustuje w X-lander i tako jumper...sama juz nie wiem...

reklama
x lander jest nawet nawet nie wiem jak teraz te nowsze ale one mają małe gondole...koleżanki syn w 4 miesiącu jezdził już w spacerówce a też była zima...no i drogi :sorry:

tako się mi nie podoba stelaż i jak wisi wszystko z tyłu ta buda...ładne wzory ale nic więcej...chyba że jakieś nowe modele sa ale nie wiem nie oglądam ich

Do góry