reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

A mój Filip urodził się 54cm i 3kilowy i do 3 miesiąca życia nosił rozmiar 56 ;) Ale ja już duzo wcześniej wiedziałam, że nie jest duży, w 35/36 tyg. miał 2 kg...także po części można się chyba sugerować usg?

reklama
oregano sliczny:)....rozowy:)))) pikny...

karpula myszka miki boska...

mamuskaa ja tez nic nie mam..narazie nie kupuje....pootem jak zaczne szalec to uuuu..

jak piszecie to każde dziecko jest inne. Nie wiadomo dzisiaj jakie się urodzi i jak szybko będzie rosło. Także co się nie kupi i kiedy to dalej loteria.
Ja szaleję dalej. Dzisiejsze zakupy z KappaAhl. Od ceny z wyprzedaży na kartę klienta było dodatkowo połowę taniej :-) ciepłe buciki, bodziak z sukieneczką i rajstopki, czerwone na wigilię :-)
Dla siebie wyrwałam stanik do karmienia (85D :szok:) trochę większy w razie gdybym jeszcze urosła

IMAG0332.jpg

Załączniki

• IMAG0332.jpg
    IMAG0332.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 49
ja dziewczyny, narazie nie kupuje a to dlatego ze ciuszki mam te ktore mial miec Michas , nie sa kompletnie uzyte wiec jezeli bede miala chlopczyka to akurat a jezeli dziewczynke to poprostu podokupuje dziewczece i jakos bedzie pasowalo, w sumie mam takie uniwersalne sa te ciuszki, mam je jeszcze u mojej mamy bo tu nie mam szafy ale dzis ma przyjechac kolega z naszym prezentem slubnym:) zrobil nam szafe na wymiar:)

marka woooww ale prezent super...

oregano to jest duzee?? bo wyglada jka na roczek..hmmm

mamuskaa ja nie widze zdjec niestesty...tam na stronie..

reklama
Oregano- dlatego cierpię niesłychanie, że nie znam płci:( Tyle jest pieknych rzeczy na wyprzedażach, które bym nabyła...no ale nie wiem. Sukienki kupię i okaże się Franuś to dopiero będzie afera;P Kappahl mnie strasznie kusi:wściekła/y:

Do góry