reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
ANIA ja też ją kupiłam na prezencik:-), trochę to skomplikowane, ale już tłumaczę :-D, w zeszłym miesiącu teściowa dała mi pieniążki żebym kupiła dla niej jakiś drobiazg dla małej, albo ubranko na przywitanie od niej i troszkę dołożyłam i wybrałam tą karuzelę, mam nadzieję że i teściowa i mała będzie zadowolona. Na razie mała będzie miała swoją karuzelę w kołysce, a tą zawsze będę mogła podmieniać, przyczepić do nosidełka/fotelika, a później będzie jak znalazł do łóżeczka.

A ja sobie kupiłam dzisiaj koszulę do szpitala i też jestem szczęśliwsza, że w końcu coś zaczęłam robić w przyszłym tygodniu planuje spakować torbę do szpitala.

może zróbmy listę co zabrać do szpitala dla maleństwa i siebie...ja powinnam już to wiedzieć...ale ale...jakoś łatwiej mi będzie głownie jesli chodzi o ubranka i rzeczy maluszka...

zaczełam dziś przeglądać co mam...no trzeba dokupić ale po 3 szt max z każdego bo dla strszaka miałam full i nie zdążyłam go ubrac we wszystko...

Zapraszam na moje aukcje na których wyprzedaję ubranka po moich dzieciaczkach. Sprzedaję tylko te ubranka które sama chciałabym kupić, tzn. bez plam, dziur, przetarć itp. Jeśli kogoś zainteresują większa ilość to chętnie ponegocjuję ;-)
Staram się wystawiać codziennie coś ale tyle tego jest, że nie nadarzam ;-) wiec jeśli interesuje kogoś coś w większym rozmiarze (dziewczęcego) to proszę pisać.
Przedmioty użytkownika domini-cz-ka - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

cosiek dobry wybór! My mamy taką karuzelkę, tylko wersję zieloną. Jest super i sprawdza się świetnie! Wszędzie z nami jeździła, córcia ją uwielbiała :tak: Teraz Młody ją przejmie:-D

reklama
Do góry