reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

U nas to samo. Nawilżacza nie kupujemy, mamy pojemniki na kaloryfery, kładę na noc ręcznik mokry na kaloryfer i jest optymalnie :tak: Ale nawilżacz dobra rzecz jak się ma fundusze i miejsce;-)

tylko czy te pojemniki sprawdzą się jak my nie grzejemy kaloryferem?
Te nawilżacze na prąd, że tak powiem głośno chodzą :baffled: a mnie nawet lodówka z kuchni w nocy potrafi obudzić, więc jak się zdecydujemy to nawilżacz musi być cichy

reklama
Pojemniki sprawdzają się super tylko w sytuacji, kiedy kaloryfer grzeje. Podobnie okłady z mokrego ręcznika na noc. Jak nie grzeje, to nic to nie daje, albo prawie nic.
Nie znam się zupełnie na nawilżaczach, ale tak sobie myślę, że muszą być jakieś malo głośne?!

Aia no u nas grzeją dobrze zimą ;)
mb ja mam taki sen, że mi nic nie przeszkadza heh, a jak jeszcze człowiek zmęczony przy dziecku to już w ogóle będę jak suseł spała ;)
Tak czy siak ja też się nie znam na tym temacie, wybór pozostawię mojemu Ukochanemu :p

Dziewczyny my mamy wlasnie zabke u Victora i jestem zadowolona.Cicha jest i zalanczam tylko na wieczor na jakis czas nie chodzi noc stop.Znaczy zalanczalam bo teraz jeszcze jest schowana i nie wiem czy dam zobaczymy bo po przeprowadzce okazalo sie,ze w domu nie ma tak zle jak bylo w mieszkaniu z tym suchym powietrzem.

rzadko wchodzę na ten topic, a tu poruszyłyście dokładnie interesujący mnie temat:D zacznę baczniej przeglądać:-) właśnie u nas też jest problem, że strasznie jest sucho, a właściwie w ogóle nie grzejemy w mieszkaniu. w zeszłym roku grzaliśmy chyba dwa dni, jak były takie okrutne mrozy, a i to nie caly czas, tylko co parę godzin na chwilę włączaliśmy kaloryfer... tak że wszystkie nawilżacze wodne wieszane na kaloryfer u nas odpadają. ale skoro mówicie, że żabka jest ok, to chyba spróbujemy:-) dzięki wielkie!:-)

reklama
Do góry