awunia1234 ja już wózek zakupiłam i właśnie padło na Esporo, tylko ja mam chyba starszy troszke model niz ten który pokazujesz ale też gondola i spacerówka. Jak go kupowałam pani w sklepie mówiła, że sama taki miała i bardzo sobie chwaliła, i szkoda jej sprzedawać swojego
mówiła mi też, że bardzo sobie chwalą wózki Espiro. Ogólnie nie ma jakichś zastrzeżeń i jest bardzo zadowolona z urzytkowania. Gondola jest dość duża, nie wiem jak w tym modelu ale wiem, że w niektórych można przekładać gondole tyłem do przodu, wiesz o co chodzi :-) u mnie gondola się nie przekłada ale spacerówka juz tak. Co mogę jeszcze powiedzieć, dość dobrze wykonany, koła ponoć pokonują śniegi i jest dość lekki, też pani udzieliła mi swojej opinii, że wnosiła na 4 piętro i nie miała jakichś większych problemów. Materiał jak dla mnie świetny, nie wiem dokładnie co to za rodzaj, ale taki przyjemny w dotyku, chropowaty, dośc dobrze wykończony. Spacerówka również, regulowane siedzisko, wyżej, niżej, osłonka na nóżki. Jedyny minus mojego modelu Espiro to mały kosz na zakupy, jest na prawde bardzo mały, tutaj widzę, że jest wiekszy. No i plus zamontowania fotelika samochodowego. jest dość stabilny. Jedyny jeszcze minus jak dla mnie to jak na mój wzrost (176cm) dośc nisko jest osadzona gondola. Będę musiała się schylac do Dziecka, ale jakos dla mnie to nie problem.
Ogólnie rzecz biorąc myślę, że na tyle pozytywnych opinii bedę zadowolona z użytkowania i Malutka też.
i co jeszcze do tego mogę dodać, że prowadzenie wózka jest bardzo wygodne
koła dobrze wykonane, u mnie przednie są z blokadą moga sie kręcić 360st. lub przy użyciu blokady byc w jednej pozycji. I sa świetne kolory do wyboru. mój akurat jest taki śliczny niebieski z szarymi wstawkami. no cudo. ;-)
myślę, że mimo to, że nie jestem jeszcze użytkowniczką stałą wózka, troszke pomogłam. Gdyby coś pytaj