reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Dziewczyny czy macie jakiś godny polecenia nawilżacz powietrza?
Dostaliśmy kaskę od teściów na wózek, ale wózek mam po siostrze, wiec możemy kupić coś innego. Pomyślałam właśnie o nawilżaczu, bo przy dzieciątku to chyba ważne jest a zawsze jest coś pilniejszego.
Ubranka też dostaliśmy i propozycję trzech fotelików :tak: Czasem to aż mi żal, bo wolałabym kupić takie jak mi się podobają, ale przeciez nie będę kupowac... Eh, baby..;-)

Dziewczyny wczoraj przyszla mi paczka i jak porobie fotki to wrzuce ale te wkladki z aventu wygladaja calkiem fajnie juz dawalam w stanik i lukalam o co kaman :rofl2: Zamowilam pare bodziakow i 2 pizamki,3 biustonosz do karmienia i sa super ...i jakies tam male bzdety.Kosmetykami zajme sie jakos w polowie pazdziernika
Dzis bylam i znajomej i ma luknac bo chyba ma w domu maxi cosi z baza i mi pozyczy.Co prawda mam zalatwiony fotelik gdzie indziej ale jak bedzie miala to wole ten z baza :tak::tak:
Aneczka kolorem sie nie przejmuj ,obcykaj nam i pokazuj :-) Moja znajoma miala wszytsko w rozu a w koncu chlopak im sie urodzil i wozka tez sie nie pozbyla tylko lamala stereotypy :-)

Aneczka- ja tam się nie przejmuje, mój Filip popylał z różowym smoczkiem kupę czasu, bo akurat trafłłam w TK Maxx na przecenę i były tylko w takim kolorze;) Ale dwa kosztowały tyle, ile normalnie jeden.

Ja dzisiaj kupiłam pierwszą poważną rzecz dla malutka, karuzelkę/pozytywkę Moulin Roty. Jest piękna i kosztowała 79zł. A normalnie najtaniej widziałam taką za 250zł! Uwielbiam TK Maxxa:D

Pauletta kurcze dużo osób właśnie zachwala TK Maxxa, a ja jakoś nie potrafię się tam odnaleźć ;/ Nie wiem czemu, ale jakoś mam problem z szukaniem tam. Chyba muszę dalej próbować ;)

Pauletta kurcze dużo osób właśnie zachwala TK Maxxa, a ja jakoś nie potrafię się tam odnaleźć ;/ Nie wiem czemu, ale jakoś mam problem z szukaniem tam. Chyba muszę dalej próbować ;)

My zawsze zachodzimy, gdy jesteśmy w pobliżu:) Kupiłam tam pełno rzeczy do domu, a M. kupuje tam ciuchy i buty. Dla Filipa tez sporo pokupowałam, ale nigdy ciuchów, zawsze jakieś pierdoły: butelki, smoczki, zabawki...Kiedyś kupiłam mega torbę skórzaną za niewielkie pieniądze, była po kilku przeceniach i jakimś cudem nikt jej nie chciał:-)

reklama
a ja oprócz łożeczka i pościeli nie mam praktycznie nic...dosłownie z 5 ciuszków...jakbym teraz miałą rodzić to draka totalna:szok: ​aby do przeprowadzki i siębiorę za ciuszkowanie itp ;-)

Do góry