reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Dziewczyny czy macie jakiś godny polecenia nawilżacz powietrza?
Dostaliśmy kaskę od teściów na wózek, ale wózek mam po siostrze, wiec możemy kupić coś innego. Pomyślałam właśnie o nawilżaczu, bo przy dzieciątku to chyba ważne jest a zawsze jest coś pilniejszego.
Ubranka też dostaliśmy i propozycję trzech fotelików :tak: Czasem to aż mi żal, bo wolałabym kupić takie jak mi się podobają, ale przeciez nie będę kupowac... Eh, baby..;-)

Dziewczyny wczoraj przyszla mi paczka i jak porobie fotki to wrzuce ale te wkladki z aventu wygladaja calkiem fajnie juz dawalam w stanik i lukalam o co kaman :rofl2: Zamowilam pare bodziakow i 2 pizamki,3 biustonosz do karmienia i sa super ...i jakies tam male bzdety.Kosmetykami zajme sie jakos w polowie pazdziernika
Dzis bylam i znajomej i ma luknac bo chyba ma w domu maxi cosi z baza i mi pozyczy.Co prawda mam zalatwiony fotelik gdzie indziej ale jak bedzie miala to wole ten z baza :tak::tak:
Aneczka kolorem sie nie przejmuj ,obcykaj nam i pokazuj :-) Moja znajoma miala wszytsko w rozu a w koncu chlopak im sie urodzil i wozka tez sie nie pozbyla tylko lamala stereotypy :-)

Aneczka- ja tam się nie przejmuje, mój Filip popylał z różowym smoczkiem kupę czasu, bo akurat trafłłam w TK Maxx na przecenę i były tylko w takim kolorze;) Ale dwa kosztowały tyle, ile normalnie jeden.

Ja dzisiaj kupiłam pierwszą poważną rzecz dla malutka, karuzelkę/pozytywkę Moulin Roty. Jest piękna i kosztowała 79zł. A normalnie najtaniej widziałam taką za 250zł! Uwielbiam TK Maxxa:D

Pauletta kurcze dużo osób właśnie zachwala TK Maxxa, a ja jakoś nie potrafię się tam odnaleźć ;/ Nie wiem czemu, ale jakoś mam problem z szukaniem tam. Chyba muszę dalej próbować ;)

Pauletta kurcze dużo osób właśnie zachwala TK Maxxa, a ja jakoś nie potrafię się tam odnaleźć ;/ Nie wiem czemu, ale jakoś mam problem z szukaniem tam. Chyba muszę dalej próbować ;)

My zawsze zachodzimy, gdy jesteśmy w pobliżu:) Kupiłam tam pełno rzeczy do domu, a M. kupuje tam ciuchy i buty. Dla Filipa tez sporo pokupowałam, ale nigdy ciuchów, zawsze jakieś pierdoły: butelki, smoczki, zabawki...Kiedyś kupiłam mega torbę skórzaną za niewielkie pieniądze, była po kilku przeceniach i jakimś cudem nikt jej nie chciał:-)

reklama
a ja oprócz łożeczka i pościeli nie mam praktycznie nic...dosłownie z 5 ciuszków...jakbym teraz miałą rodzić to draka totalna:szok: ​aby do przeprowadzki i siębiorę za ciuszkowanie itp ;-)

Do góry