reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Aga,te małe elementy sa przymocowane.Skoro zabawka jest powyzej 12 m to musi byc bezpieczna.Mi sie bardzo spodobał i jestem prawie zdecydowana:tak:
no rozumiem ,ze musi byc bezpieczna ale ja nie o tym akurat
..chodzi mi o nie zgubienie tych elemantów :zawstydzona/y:bo duzo mamy tego ...

Ostatnia edycja:
reklama
Justynka, jak lubi tak ustawiać samochody, to może jakiś garaż piętrowy :confused:

Tycia, domek super :tak: Oli też dostanie domek od chrzestnej na 2 latka, pokazywałam już go wcześniej, ale też mam obawy, jak Agusia, że pogubi te małe części :baffled:

My chyba już postanowiliśmy, że w końcu kupimy tą matę na wodę:
LRG_C06680.jpg

A swoim rodzicom powiem, żeby mu może coś w tym stylu kupili - przyda nam się wiosną do ogródka;-)
LRG_F03659.jpg

Rozalka fajne te zabawki Wadera:tak: Gdyby Victor nie miał tego typu zabawek to pewnie bym się na jakąś skusiła, bo też bardzo lubi wszelkie koparki, ciężarówki itp.;-)
Tycia domek świetny:tak: U nas koniec z takim zabawkami, bo się nie pomieścimy:-p Dlatego zdecydowaliśmy się na coś rozwojowego w dziedzinie artystycznej i do ogródka:tak:

Wolfia, juz nic nie powiem,ale gusty to mamy takie same. :tak::tak:Dokladnie te dwie zabawki bralam pod uwage jako prezenty pod choinke. W koncu nie kupilismy bo polecielismy do PL, ale teraz na urodzinki chcemy kupic jej te mate i klocki lego. A ze od mojej siostry Milena dostala domek-namiot to z tej drugiej zabawki rezygnujemy.

dla wtajemniczonych mam fanów Zig Zaka :-D
dziś kupiłam
TIR MANIEK LAWETA 47 cm + 2 AUTKA CARS - DREAMTOYS (535035495) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

-50 % UKŁADANKA DREWNIANA - CAR AUTA - 17elem (537496405) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a że i w H&M szał autka to już mamy piżamę- świetna polecam pajac bez stopek, skarpetki, rajstopki, naklejanki na ubranie - jeszcze nie naprasowałam, sweterek, koszulkę.
auta i puzzle sa super :tak:

i dwa namiotu jeden tipi drugi igloo połączone tunelem też mamy,narazie je schowałam,żeby zapomniał trochę,a potem znowu wyjmę

reklama
od tygodnia poluję dla SZymka na spodnie next-a na allegro. i wiecie co za każdym razem przegrywam kurczę nie wiem dlaczego ale obecnie ceny mnie szokują. minimum za używane to 40zł plus koszty przesyłki
no i polowałam na super katanę z pomarańczem naszywki też używana - nowej nawet nie ma - i poszła za 80zł plus poczta.

może powinnam wystawić w końcu Szymka rzeczy i pójdą po przyzwoitych cenach - chyba że to jakiś trend nextowy.

najbardziej to mi się marzy aby ktoś pojechał do Anglii i mi wszystko kupił co chcę po normalnym przeliczeniu.

Do góry