reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no właśnie my mamy kurteczke 2-3 latka z mothercare i musze powiedzic ze za rok napewno będzie zbyt krótka choć rękawy pewnie będą dobre ale pupa ledwo zakryta dlatego myslałam o tym na 110
Karola a nie wydaje Ci sie ,ze ciuchy z mothercare maja mocno zawyzona numeracje?Ja lubie te firme ale zawsze musze kupowac wiekszy rozmiar niz np. w Nextcie, który rozmiarami z metki , idealnie pasuje na moje dziecko (a z Mothercare kurtka na 2-3 lata jest juz własciwie za mała)

reklama
Świetne kombinezony w C&A,za 69 zł.,ale u nas dże rozmiary tylko(92cm.)czerwone.

Zakupiłam w Auchan na wycenie swterek i kamizelke za 10 zł.,foty póżniej.
W HM kupiłam bluzkę za 10 zł ze Snoopy.:tak:

no właśnie my też mamy kurteczkę 2-3 latka z Mothercare ;-):-D Karola i jakoś wcale mnie nie zdziwi jeśli okaże się, że kupiłyśmy takie same ;-):-p:-D:-D
tylko że Antkowi to ona będzie dobra może miesiąc, albo dwa :crazy:
błe he he SZymek ma brązowo pomarańczowo kremową z futerkiem krótkim dookołą kaptura a wy????

no może i tak ale uwielbiam jakość tych ubranek zawsze bez względu na ilość prań noszeń turlań idealne.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry