reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
no może i tak ale i tak sobie słono każą płacić teraz masz funta po 5 zł średnio więc jeśli chcesz kupićsporo rzeczy to wychodzi taniej. ale kiedyś pisałam do nich czy mi prześlą do Polski to strasznie dużo wyszłą przesyłka.
myślę że i tak taniej wychodzi zrobić dużą paczkę

Wiesz Karola, ja czesto Julci kupowalam na allegro ciuszki ale teraz stwierdzilam ze sie nie oplaca.....
od kiedy jest w Pile Tesco i ciuszki cherooky <czy jakos tak:)>, i reserved kids .....
Spodenki na zime w reserved takie na podpince styl nexta za 49 zl NOWE....a ja uzywane na allegro kupilam za 55 z przesylka:/......
Firma firma ale bez przesady
ja wczoraj była w tesco i mieli pełno ślicznych spodni niecałe 20zł dla dziewczynek :tak: były cudne ale ja bez kasy :baffled:

Konrad ma troszke przy długie rekawki w rozmiarze 2-3,ale bardzo to nie przeszkadza;-),np. w tych

http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/495/45/66/495456674

śliczne :tak::tak::tak:

Emilka w bluzeczkach 2-3 latka też ma ciut długie rękawki :tak: a spodnie 3 latka niektórych firm właściwie akurat :tak:

mi paragon nie potrzebny :laugh2: jedynie twój numer konta ale wiesz co WolfA naprawdę jeśli nic nie znajdę fajnie kolorowego dla Szymcia na wiosnę i lato to się zgłoszę zrobimy interes.

Jak moge,to moze i ja sie skusze...;-)

To wy myślcie a potem złożycie zamówienie w razie czego;-)

Tycia fajne koszulki ma Kondzio;-) U nas w rozmiarze 2-3 też jeszcze rękawy przydługawe:-p

dzis bylam w reserved i kupilam dla szymcia 2 bluzeczki i 2 t-sherty zaskoczyli mnie pozytywnie zwlaszcza kolorami ale spodnie do bez glowy ktos wymyslil - dla takich malcow bez regolacji gumeczki w pasie ale byly fajne bluzy tylko bluz szymcio ma duzo i jak na nowa kolekcje dosc maly wybor ale bede tam zagladactanio moge powiedziec po bluzeczki po 25zl ciekawe jak po praniu

reklama
Karola, Oli ma kilka rzeczy z Reserved i jestem z nich zadowolona. Dużo tego nie mamy, bo spódniczkę jeansową moro (z regulacją w pasie), bluzeczkę i kilka par skarpetek, ale nic się złego z ciuszkami po praniu nie stało :no: a skarpetki to dla mnie są poprostu ekstra, rosną z dzieckiem, super się dopierają :tak:

A ja dziś kupiłam Oliwce 3 bluzeczki na lato, najpierw weszłam do lumpika i spodobała mi się bluzeczka Nexta za 3,50 (wygląda jakby miała plamę, ale Oli pochlapała ją wodą), a potem pojechaliśmy do Tesco i wypatrzyłam 2 bawełniane bluzeczki z przecen, takie same, tylko kolorem się różnią, każda po 3 zł :tak:

Załączniki

• bluzeczka Nexta z lumpiku.JPG
    bluzeczka Nexta z lumpiku.JPG
    36,4 KB · Wyświetleń: 27
  • 1 bluzeczka z Tesco.jpg
    1 bluzeczka z Tesco.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 25
  • 2 bluzeczka z Tesco.JPG
    2 bluzeczka z Tesco.JPG
    71,6 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Do góry