reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no może i tak ale i tak sobie słono każą płacić teraz masz funta po 5 zł średnio więc jeśli chcesz kupićsporo rzeczy to wychodzi taniej. ale kiedyś pisałam do nich czy mi prześlą do Polski to strasznie dużo wyszłą przesyłka.
myślę że i tak taniej wychodzi zrobić dużą paczkę
myślę że i tak taniej wychodzi zrobić dużą paczkę
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Konrad ma troszke przy długie rekawki w rozmiarze 2-3,ale bardzo to nie przeszkadza;-),np. w tych
http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/495/45/66/495456674
ja wczoraj była w tesco i mieli pełno ślicznych spodni niecałe 20zł dla dziewczynek były cudne ale ja bez kasyWiesz Karola, ja czesto Julci kupowalam na allegro ciuszki ale teraz stwierdzilam ze sie nie oplaca.....
od kiedy jest w Pile Tesco i ciuszki cherooky <czy jakos tak>, i reserved kids .....
Spodenki na zime w reserved takie na podpince styl nexta za 49 zl NOWE....a ja uzywane na allegro kupilam za 55 z przesylka:/......
Firma firma ale bez przesady
Konrad ma troszke przy długie rekawki w rozmiarze 2-3,ale bardzo to nie przeszkadza;-),np. w tych
śliczne
Emilka w bluzeczkach 2-3 latka też ma ciut długie rękawki a spodnie 3 latka niektórych firm właściwie akurat
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
mi paragon nie potrzebny jedynie twój numer konta ale wiesz co WolfA naprawdę jeśli nic nie znajdę fajnie kolorowego dla Szymcia na wiosnę i lato to się zgłoszę zrobimy interes.
Jak moge,to moze i ja sie skusze...;-)
To wy myślcie a potem złożycie zamówienie w razie czego;-)
Tycia fajne koszulki ma Kondzio;-) U nas w rozmiarze 2-3 też jeszcze rękawy przydługawe
karola-04
ja wczoraj była w tesco i mieli pełno ślicznych spodni niecałe 20zł dla dziewczynek
no właśnie o tym pisałam DLA DZIEWCZYNEKA a dla chłopców burasowe kolory
no właśnie o tym pisałam DLA DZIEWCZYNEKA a dla chłopców burasowe kolory
wiesz dla chłopców to ja nie patrzyłam czy są
karola-04
dzis bylam w reserved i kupilam dla szymcia 2 bluzeczki i 2 t-sherty zaskoczyli mnie pozytywnie zwlaszcza kolorami ale spodnie do bez glowy ktos wymyslil - dla takich malcow bez regolacji gumeczki w pasie ale byly fajne bluzy tylko bluz szymcio ma duzo i jak na nowa kolekcje dosc maly wybor ale bede tam zagladactanio moge powiedziec po bluzeczki po 25zl ciekawe jak po praniu
reklama
Karola, Oli ma kilka rzeczy z Reserved i jestem z nich zadowolona. Dużo tego nie mamy, bo spódniczkę jeansową moro (z regulacją w pasie), bluzeczkę i kilka par skarpetek, ale nic się złego z ciuszkami po praniu nie stało a skarpetki to dla mnie są poprostu ekstra, rosną z dzieckiem, super się dopierają
A ja dziś kupiłam Oliwce 3 bluzeczki na lato, najpierw weszłam do lumpika i spodobała mi się bluzeczka Nexta za 3,50 (wygląda jakby miała plamę, ale Oli pochlapała ją wodą), a potem pojechaliśmy do Tesco i wypatrzyłam 2 bawełniane bluzeczki z przecen, takie same, tylko kolorem się różnią, każda po 3 zł
A ja dziś kupiłam Oliwce 3 bluzeczki na lato, najpierw weszłam do lumpika i spodobała mi się bluzeczka Nexta za 3,50 (wygląda jakby miała plamę, ale Oli pochlapała ją wodą), a potem pojechaliśmy do Tesco i wypatrzyłam 2 bawełniane bluzeczki z przecen, takie same, tylko kolorem się różnią, każda po 3 zł
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: