reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
WolfiA, ja te spodnie kupiłam właśnie na wiosnę. I wiosną i jesienią ubierałam na dwór chętnie właśnie takie ocieplane jeansy Oliwce:tak:Sądzę, że takie spodnie podszyte polarkiem są idealne na temp 7-10 stopni, zwłaszcza, że Oli albo chodzi na nogach, albo siedzi w wózku bez przykrycia. Ale to były spodnie tylko na dwór, w domu chodziła w cieńszych. Natomiast zimą ubierałam ocieplane spodnie od kombinezonu.

Te poprzednie też były też samej firmy i właściwie wcale nie wyglądają na zniszczone, choć były dość mocno eksploatowane, tylko polar się lekko przybrudził, ale w tych starych był różowy, więc miał prawo, bo Oli nosiła te spodnie również na błotku. A ten jeans na zewnątrz jest elastyczny, więc nie krępuje dziecku ruchów :tak:
Zresztą te różowe też jeszcze będę ubierać Oliwce, ale tylko na spacerki w pobliżu domu, bo bez pieluchy jeszcze może je nosić. A jak się zrobi wiosna i już nawet na dłuzsze wypady nie będę ubierać pieluchy, to pewnie już się zrobią całkiem za małe.

Ostatnia edycja:
Fajny ten domek:tak:,ale moje dziecię tylko samochody ma w głowie;-).Dostał ostatnio stoliczek edukacyjny z przeróżnymi funkcjami,ale bawi się w zasadzie tylko jedną:kluczyk do odpalania samochodu taki dźwiękiem silnika:baffled:

Fajny ten domek:tak:,ale moje dziecię tylko samochody ma w głowie;-).Dostał ostatnio stoliczek edukacyjny z przeróżnymi funkcjami,ale bawi się w zasadzie tylko jedną:kluczyk do odpalania samochodu taki dźwiękiem silnika:baffled:

Mozna kupic(np w Smyku)takie fajne kierownice z bajerami:tak:,dzwiek odpalanego silnika przy przekrecaniu kluczyka,piski opon,klakson,dzwiek kierunkowskazów,karambolu:szok::-D.Konrad sie jeszcze nieraz bawi.
Moj chop tez samochodziaz,a raczej fan koparek.Siostra ma jednak na niego duzy wpływ:-D

Patrzyłam już na allegro za tym i bawił się u koleżanek dzieci,ale nie bardzo:no:,wiesz ona ma najlepszą frajdę jak weźmie kilka samochodów i ustawia jeden za drugim i tak sobie je popycha.Robi tak wszędzie i u wszystkich:rofl2:,nie ma wtedy dziecka:happy:

Kasiu bardzo fajne te ogrodniczki:tak::tak:
Kasiad my mamy takie sztruskowe (czerwone) podszyte polarem
bardzo lubie jej je zakładac:tak:
Tycia fajny ten domek ..szukam czegos dla małe ale z wiadomych względów :zawstydzona/y: nie chce nic DUZEGO i nic co zawiera duza ilosc elemetów badz sa w tym czyms małe elementy
:baffled:

reklama
Kasiad my mamy takie sztruskowe (czerwone) podszyte polarem
bardzo lubie jej je zakładac:tak:
Tycia fajny ten domek ..szukam czegos dla małe ale z wiadomych względów :zawstydzona/y: nie chce nic DUZEGO i nic co zawiera duza ilosc elemetów badz sa w tym czyms małe elementy
:baffled:
Aga,te małe elementy sa przymocowane.Skoro zabawka jest powyzej 12 m to musi byc bezpieczna.Mi sie bardzo spodobał i jestem prawie zdecydowana:tak:

Do góry