reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no widze ze mis jest w kazdym domu ha ha ha ukochany przyjaciel dzieci - co tak pachnie????? a szymek - ja ja ja :-):-):-)

a co do bajek to ma jedna ulubiona potwory i spółka :szok: siedzi i cała obejrzy i przezywa :-D kazdy z nas kims tam jest
dla wtajemniczonych: niebieski potwor saly to tata zielony to ja "aba"= żaba dziewczyna aby to filmowa celinka to aga - chrzestna szymka a on to Randal :-D

reklama
Hubert skupi sie na bajce zaledwie kilka minutek, nie interesuje go zbytnio TV bo staram sie go nie sadzać przed telewizorem zbyt czesto, wole poczytac z nim bajki, pooglądac książeczki, a jak juz ogladamy cos w tv to tez staram mu sie tłumaczyc co i jak i zywo wtedy reaguje. Pewnie, ze mądr ogladanie bajek to nic strasznego, tymbardziej, ze dzieciaczki juz bardzo rozumne:tak::-). Ja jestem tylko przeciwnikiem sadzania dziecka przed tv samego, by miec wolne, i to na dłuższy czas

Emilka reaguje tylko na piosenki na mini mini albo na początek bajki jeśli coś śpiewają :sorry2:

Hubert skupi sie na bajce zaledwie kilka minutek, nie interesuje go zbytnio TV bo staram sie go nie sadzać przed telewizorem zbyt czesto, wole poczytac z nim bajki, pooglądac książeczki, a jak juz ogladamy cos w tv to tez staram mu sie tłumaczyc co i jak i zywo wtedy reaguje. Pewnie, ze mądr ogladanie bajek to nic strasznego, tymbardziej, ze dzieciaczki juz bardzo rozumne:tak::-). Ja jestem tylko przeciwnikiem sadzania dziecka przed tv samego, by miec wolne, i to na dłuższy czas
U nas dokładnie tak samo.Piosenki wysłucha,ew. obejrzy Noddiego,ale go nie zachęcam.Raczej wyłanczam Tv i słuchamy muzyki.:tak:

Irtasia,super zestaw:szok:.Moja Miska by piszczała,choc ona woli mniejsze lalki(Barbie,polly;-)).
Karola,fajne filmy,prawie wszystkie obejrzalam:tak:.Moje dzieciaki tez uwielbiaja "potwory i spolka",kiedys to ciagle maglowali:tak:.
Kondzio lubi niektore bajeczki na CBeebies:tak:,oglada moze okolo minuty:-D.Dłuzej popatrzy tylko na "Boba Budowniczego":-D.

Ostatnia edycja:
wow jakie zakupy super! taki zestaw to marzenie chyba najbardziej moje hehe bo Izek lalkami się nie bawi wcale...

a my wczoraj kupiliśmy buty zimowe dla Pyśki o takie:
91951-e88_kopia_2008_08_07_12_52_23.jpg

Sliczne buciki:tak:.
Ja kupuje zawsze z Sympatexem,bo mam gwarancje,ze stopy dzieciakow beda suche.Nawet po 2-godzinnej zabawie,tarzaniu sie w sniegu buty nie przemiekaja:happy2:.Konrad tez ma z Sympatexem,choc nie przewiduje,zeby tyle czasu spedzal na sniegu:-D.

no Izek ma z sympatexem ale wcześniej nie miała i zawsze miała suche nóżki w bartkach - nigdy nam nie przemokły a łaziła po kolana w śniegu dzień w dzień po 1,5 do 3 godzin w porywach (ona to w wózku nie jeździła już w wieku Pyśki) ;-)
a Pysiulka to z tych wygodnych raczej, lubi w wózku posiedzieć hehe

reklama
Do góry