reklama
Nuśka, śliczne buciki, i adidaski i te zimowe.
A co do rozmiaru, to kurcze nie wiem Luz na palcec to ile, 1 cm czy więcej Dziecko powinno nosić buty z 5-7 milimetrowym luzem, bo noga pracuje i takich butów nie traktuje się jak za duże. Oliwce noga w ostatnim czasie rosła 1 numer na miesiąc. Nie wiem jak będzie u Julki. Ale z tego co słyszę od koleżanek, to po półtora roku noga już tak szybko nie rośnie.
A co do rozmiaru, to kurcze nie wiem Luz na palcec to ile, 1 cm czy więcej Dziecko powinno nosić buty z 5-7 milimetrowym luzem, bo noga pracuje i takich butów nie traktuje się jak za duże. Oliwce noga w ostatnim czasie rosła 1 numer na miesiąc. Nie wiem jak będzie u Julki. Ale z tego co słyszę od koleżanek, to po półtora roku noga już tak szybko nie rośnie.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Nuska,ja tez zawsze tak mierze.Ja czytalam,ze w zimowych bucikach powinno byc 1-1,5 cm luzu.konrad ma teraz stope 14 cm i musialam mu dokupic buciki 23(wkladka 15 cm),bo oczywiscie zaszalam z tym 26.Te wieksze albo zalozy pod koniec zimy albo sprzedam za rok;-).
Kasiad Oliwce szybko ostatnio nozka rosnie.Konrad juz 2 miesiace ma te same kapcie.
Kasiad Oliwce szybko ostatnio nozka rosnie.Konrad juz 2 miesiace ma te same kapcie.
No szybko, ale w ostatnim miesiącu zauważyłam, że ten wzrost przyhamował. I całe szczęście Pewnie są takie etapy we wzroście stopy dziecka (i zresztą nie tylko stopy), że czasem rośnie gwałotwnie a czasem stoi w miejscu.Kasiad Oliwce szybko ostatnio nozka rosnie.Konrad juz 2 miesiace ma te same kapcie.
Oli dostała od chrzestnej już w zeszłym roku 3 częściowy komplet na jesień (kurtka, spodnie i kapelusik):
Przymierzyłam go jej dziś i stwierdziłam, że nie pasują do niego żadne buty, które mamy. Ale z kolei mam 2 pary adidasów i znów mam kupować następne buty na jesień No ale w adidasach wygląda beznadziejnie do tego stroju ... Chyba czeka mnie następny wydatek
Wczoraj kupiłam Oliwce pasujące do kompleciku buciki... Może żadna rewelacja, ale wydają się być wygodne, a poza tym miałam do wyboru albo kupić coś tańszego i korzystać teraz z kompletu, albo nie kupować żadnych i komplecik leżałby nie używany... Buty są nowe i były naprawdę taniutkie.
Ostatnia edycja:
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Buciki sliczniutkieWczoraj kupiłam Oliwce pasujące do kompleciku buciki... Może żadna rewelacja, ale wydają się być wygodne, a poza tym miałam do wyboru albo kupić coś tańszego i korzystać teraz z kompletu, albo nie kupować żadnych i komplecik leżałby nie używany... Buty są nowe i były naprawdę taniutkie.
Mi dzis przyszla paczka z firankami i zaslonkami ktore zakupilam na allegro sa naprawde przesliczne
Podziel się: