reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Wisnia butki cuuudne!!!
Irtasiajaki super zestaw !!!:-)
Irtasiajaki super zestaw !!!:-)
karola-04
irtasia no dla twoich ksiezniczek to mega wypas buty az szkoda na snieg
a ja szukam kolejki i juz sama nie wiem czy cos takiego
MZ* Kolejka Kid Car 4,5m WADER 51710 (437378979) - Aukcje internetowe Allegro i pozniej dokupic kiedys np. MZ* Autostrada Kid Car 4 m WADER (437377907) - Aukcje internetowe Allegro i garaze itd.
czy lepiej cos takiego i chyba temu jestem blizsza
KOLEJKA ELEKTR. KLOCKI DO DUPLO ZESTAW FARMA somap (440159460) - Aukcje internetowe Allegro i zaczac dokupywac duplo
te zwirzeta mnie neca bo szymek kochana konie krowy owce swinie i chyba to jest wieksze niz samochodziki w waderze
juz sama nie wiem
a ja szukam kolejki i juz sama nie wiem czy cos takiego
MZ* Kolejka Kid Car 4,5m WADER 51710 (437378979) - Aukcje internetowe Allegro i pozniej dokupic kiedys np. MZ* Autostrada Kid Car 4 m WADER (437377907) - Aukcje internetowe Allegro i garaze itd.
czy lepiej cos takiego i chyba temu jestem blizsza
KOLEJKA ELEKTR. KLOCKI DO DUPLO ZESTAW FARMA somap (440159460) - Aukcje internetowe Allegro i zaczac dokupywac duplo
te zwirzeta mnie neca bo szymek kochana konie krowy owce swinie i chyba to jest wieksze niz samochodziki w waderze
juz sama nie wiem
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Karola fajna ta kolejka do duplo ale czy napewno pasuje, zeby sie potem nie okazało że kit
ja mam WADERA i na tym etapie uważam ze jest ok, Hubek chętnie sie nia bawi i tez mozna łaczyć zestawy no ale decyzja nalezy do ciebie, musisz patrzec cenowo, bo przeciez duplo nie należa do najtanszych klocków jakbys potem chciała dokupowac
ja mam WADERA i na tym etapie uważam ze jest ok, Hubek chętnie sie nia bawi i tez mozna łaczyć zestawy no ale decyzja nalezy do ciebie, musisz patrzec cenowo, bo przeciez duplo nie należa do najtanszych klocków jakbys potem chciała dokupowac
karola-04
no wiem ale pomyslalam ze to dobry moment na kolekcjonowanie i pomysly na swieta urodziny a takie klocki rozwujaja - choc nie kazde dziecko cos takiego lubi do juz druga srona medalu i nie chce malego zmuszac ale czasem warto zaryzykowac
a skoro masz taka kolejke WEDERa to czy te waoniki nie sa mciupenkie??? bo tak wygladaja na kazdym zdjeciu jakby mialy 5cm ;-)
a skoro masz taka kolejke WEDERa to czy te waoniki nie sa mciupenkie??? bo tak wygladaja na kazdym zdjeciu jakby mialy 5cm ;-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
nie są maciupeńkie, maja może wymiary dł ok12cm, szerokośc jakies 7cm, tak na oko. mozna je konkretnie w rece trzymać
karola-04
hmmm to mnie przekonuje a moze to dziwne pytanie ale mozesz mi powiedziec jaka jest szerokosc toru bo ja widzialam autostrade tez to bym juz calosc kupila raczej tylko jestem ciekawa czy zmieszcza sie jego auta ktore juz ma z innej firmy.
dzieki z gory i sorry zaklopot
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
hmmm to mnie przekonuje a moze to dziwne pytanie ale mozesz mi powiedziec jaka jest szerokosc toru bo ja widzialam autostrade tez to bym juz calosc kupila raczej tylko jestem ciekawa czy zmieszcza sie jego auta ktore juz ma z innej firmy.
musze sprawdzic w domciu i jutro napiszę jaki jest szeroki, w tym ,że toruy do kolejki maja takie wybrzuszenie na srodku a ta autostrada nie ma i jest gładka - ja mam tylko tory ale zmierze i podam
Podziel się: