reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
irtasia no dla twoich ksiezniczek to mega wypas :) buty az szkoda na snieg

a ja szukam kolejki i juz sama nie wiem czy cos takiego
MZ* Kolejka Kid Car 4,5m WADER 51710 (437378979) - Aukcje internetowe Allegro i pozniej dokupic kiedys np. MZ* Autostrada Kid Car 4 m WADER (437377907) - Aukcje internetowe Allegro i garaze itd.
czy lepiej cos takiego i chyba temu jestem blizsza
KOLEJKA ELEKTR. KLOCKI DO DUPLO ZESTAW FARMA somap (440159460) - Aukcje internetowe Allegro i zaczac dokupywac duplo
te zwirzeta mnie neca bo szymek kochana konie krowy owce swinie i chyba to jest wieksze niz samochodziki w waderze
juz sama nie wiem

Karola fajna ta kolejka do duplo:tak::tak: ale czy napewno pasuje:confused:, zeby sie potem nie okazało że kit:sorry2:
ja mam WADERA i na tym etapie uważam ze jest ok, Hubek chętnie sie nia bawi i tez mozna łaczyć zestawy:tak: no ale decyzja nalezy do ciebie, musisz patrzec cenowo, bo przeciez duplo nie należa do najtanszych klocków jakbys potem chciała dokupowac

no wiem ale pomyslalam ze to dobry moment na kolekcjonowanie i pomysly na swieta urodziny a takie klocki rozwujaja - choc nie kazde dziecko cos takiego lubi do juz druga srona medalu i nie chce malego zmuszac ale czasem warto zaryzykowac

a skoro masz taka kolejke WEDERa to czy te waoniki nie sa mciupenkie??? bo tak wygladaja na kazdym zdjeciu jakby mialy 5cm ;-)

hmmm to mnie przekonuje a moze to dziwne pytanie ale mozesz mi powiedziec jaka jest szerokosc toru bo ja widzialam autostrade tez to bym juz calosc kupila raczej tylko jestem ciekawa czy zmieszcza sie jego auta ktore juz ma z innej firmy.
dzieki z gory i sorry zaklopot

reklama
hmmm to mnie przekonuje a moze to dziwne pytanie ale mozesz mi powiedziec jaka jest szerokosc toru bo ja widzialam autostrade tez to bym juz calosc kupila raczej tylko jestem ciekawa czy zmieszcza sie jego auta ktore juz ma z innej firmy.
dzieki z gory i sorry zaklopot

musze sprawdzic w domciu i jutro napiszę jaki jest szeroki, w tym ,że toruy do kolejki maja takie wybrzuszenie na srodku a ta autostrada nie ma i jest gładka - ja mam tylko tory ale zmierze i podam:tak:

Do góry