reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
a jak lubi zwierzaki,to za jakichs czas możesz dokupićrosmeta dzieki za pomoc decyzja podjeta kupimy tego WADERa miasteczko mix torow kolejowych i ulic i bedziemy dokupywac
wygrala znajomosc firmy ;-)
Wader-Woźniak Sp. Z o.o. - FABRYKA ZABAWEK
madzix
Fanka BB :)
Bardzo fajne tez zabawki z Wadera.Nigdy nie słyszałam o tej firmie ale musze sie jej baczniej przyjrzec.
A to prezent od dziadków :-) Bez okazji.
PIĘKNY Rowerek MBIKE KAJA 12 cali +GRATISY (W-wa) (445080035) - Aukcje internetowe Allegro
PIĘKNY Rowerek MBIKE KAJA 12 cali +GRATISY (W-wa) (445080035) - Aukcje internetowe Allegro
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
SUPERBardzo fajne tez zabawki z Wadera.Nigdy nie słyszałam o tej firmie ale musze sie jej baczniej przyjrzec.
Ja już nie miałam nic kupować Oliwce w tym miesiącu, ale wszystkie podkoszulki miała za krótkie, a bodziaków nie chcę jej ubierać, bo wydają mi się bardzo niewygodne w kroku jak się nie ma pieluchy. Więc wdepnęłam do lumpiku i kupiłam 6 podkoszulek za 50 gr każda na wzrost 110, bo są tak długie, że nie wychodzą Oliwce z rajstop jak się schyla lub szaleje. Na tym miałam poprzestać, ale spodobały mi się takie śniegowce:
DUNNES STORES kozaczki/śniegowce JAK NOWE 25/26 (442185782) - Aukcje internetowe Allegro
i je kupiłam Tyle, że nie za 38 zł jak na aukcji, tylko za 6,50 zł
DUNNES STORES kozaczki/śniegowce JAK NOWE 25/26 (442185782) - Aukcje internetowe Allegro
i je kupiłam Tyle, że nie za 38 zł jak na aukcji, tylko za 6,50 zł
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No i fajne kasiad
Podziel się: