reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

rosmeta dzieki za pomoc decyzja podjeta kupimy tego WADERa miasteczko mix torow kolejowych i ulic i bedziemy dokupywac :tak:
wygrala znajomosc firmy ;-)

reklama
no nie moge mega maszyna :tak:

no ja osobiscie uwazam 9 bo nigdy sie jeszcze nie zawiodlam0 ze to najbardziej trwale zabawki dla dzieci zniosa wszystko :-D

Ja już nie miałam nic kupować Oliwce w tym miesiącu, ale wszystkie podkoszulki miała za krótkie, a bodziaków nie chcę jej ubierać, bo wydają mi się bardzo niewygodne w kroku jak się nie ma pieluchy. Więc wdepnęłam do lumpiku i kupiłam 6 podkoszulek za 50 gr każda na wzrost 110, bo są tak długie, że nie wychodzą Oliwce z rajstop jak się schyla lub szaleje. Na tym miałam poprzestać, ale spodobały mi się takie śniegowce:
DUNNES STORES kozaczki/śniegowce JAK NOWE 25/26 (442185782) - Aukcje internetowe Allegro
i je kupiłam :zawstydzona/y: Tyle, że nie za 38 zł jak na aukcji, tylko za 6,50 zł :tak:

reklama
Do góry