reklama
mysia23
mama dwójeczki
Zastanawiam sie nad kapciami dla Filipa
nie wiem czy te
BEFADO! Buciki z kolekcji jesień 2008 rozm.23 (422236533) - Aukcje internetowe Allegro
te
Kapcie DARIA firmy Zetpol - roz. 23 z wkładką (415055297) - Aukcje internetowe Allegro
czy moze takie (z literkaB)
~AO~ KAPCIE TOMEK THOMAS / MAŁPKA 6UK NEXT NOWOS (416136598) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy te
BEFADO! Buciki z kolekcji jesień 2008 rozm.23 (422236533) - Aukcje internetowe Allegro
te
Kapcie DARIA firmy Zetpol - roz. 23 z wkładką (415055297) - Aukcje internetowe Allegro
~AO~ KAPCIE TOMEK THOMAS / MAŁPKA 6UK NEXT NOWOS (416136598) - Aukcje internetowe Allegro
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Mysia my mamy takie i jestesmy z nich super zadowoleni, bo Hubek ma wąską stópkę i wszystkie mu zawsze za luźne były a te są ok bo regulowane w 2 miejscach
emarket: Raczek sz błękit tylko w kolorze granatowym mamy
emarket: Raczek sz błękit tylko w kolorze granatowym mamy
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mi sie podobaja te z 3 linka z ta ciufcia TomasaZastanawiam sie nad kapciami dla Filipa
nie wiem czy te
te
My też mamy identyczne jak Rosmerta, też ze sztruksu, tylko w kolorze amarantowym, są naprawdę fajne, można dopasować idealnie do stópki (my mamy odwrotny problem - nóżka Oliwki do większości papci za szeroka w podbiciu). Tylko, że Oliwka nie ma ich dłużej ubranych niż 30 sekund, natychmiast po założeniu je sobie zciąga :-( W związku z tym chodzi na boso i naprawdę nie wiem, jak sobie z tym problemem poradzić
A z tych, które Mysia wkleiłaś, to mi się podobają te pierwsze.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
My też mamy identyczne jak Rosmerta, też ze sztruksu, tylko w kolorze amarantowym, są naprawdę fajne, można dopasować idealnie do stópki (my mamy odwrotny problem - nóżka Oliwki do większości papci za szeroka w podbiciu). Tylko, że Oliwka nie ma ich dłużej ubranych niż 30 sekund, natychmiast po założeniu je sobie zciąga :-( W związku z tym chodzi na boso i naprawdę nie wiem, jak sobie z tym problemem poradzić
Kasiu, ja od doslownie kilku dni tez mam taki problem z Milenka. Ona natychmiast sciaga kapcie i nawet skarpetki, a tutaj nie jest za cieplo i boje sie ze zachoruje. Wiec, ciagle walczymy z nia o te kapcie. Tez juz nie wiem co wymyslac. Juz nawet kupilismy jej nowe kapcie, albo chodzi w domu w butach na dwor - ale to i tak nie pomaga. Sciaga wszystko.
Jak Oliwce do jesieni nie przejdzie, to kupię jej papcie wiązane w kostce i będę jej zaplątywać, innego pomysłu nie mam. Tylko potem koszmar będzie ze ściąganiem tych papci Szkoda, że nie ma takich papci na taką typową zapinkę z bolcem, bo tego zapięcia Oliwka jeszcze nie rozpracowała.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Zosiek tez chodzi boso
reklama
Podziel się: