reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

T. kupił Izce troche ciuchów w Anglii, większość na za rok na lato ale są i takie które ubierze pewnie za 3-4 lata hehe tacie się wydawało że córa większa :-D

może potem porobię fociaki to wkleję

reklama
My też mamy identyczne jak Rosmerta, też ze sztruksu, tylko w kolorze amarantowym, są naprawdę fajne, można dopasować idealnie do stópki (my mamy odwrotny problem - nóżka Oliwki do większości papci za szeroka w podbiciu). Tylko, że Oliwka nie ma ich dłużej ubranych niż 30 sekund, natychmiast po założeniu je sobie zciąga :-( W związku z tym chodzi na boso i naprawdę nie wiem, jak sobie z tym problemem poradzić :no:
A z tych, które Mysia wkleiłaś, to mi się podobają te pierwsze.

My też mamy identyczne jak Rosmerta, też ze sztruksu, tylko w kolorze amarantowym, są naprawdę fajne, można dopasować idealnie do stópki (my mamy odwrotny problem - nóżka Oliwki do większości papci za szeroka w podbiciu). Tylko, że Oliwka nie ma ich dłużej ubranych niż 30 sekund, natychmiast po założeniu je sobie zciąga :-( W związku z tym chodzi na boso i naprawdę nie wiem, jak sobie z tym problemem poradzić :no:
A z tych, które Mysia wkleiłaś, to mi się podobają te pierwsze.

Kasiu, ja od doslownie kilku dni tez mam taki problem z Milenka. Ona natychmiast sciaga kapcie i nawet skarpetki, a tutaj nie jest za cieplo i boje sie ze zachoruje. Wiec, ciagle walczymy z nia o te kapcie. Tez juz nie wiem co wymyslac. Juz nawet kupilismy jej nowe kapcie, albo chodzi w domu w butach na dwor - ale to i tak nie pomaga. Sciaga wszystko.:crazy::crazy:

Jak Oliwce do jesieni nie przejdzie, to kupię jej papcie wiązane w kostce i będę jej zaplątywać, innego pomysłu nie mam. Tylko potem koszmar będzie ze ściąganiem tych papci :baffled: Szkoda, że nie ma takich papci na taką typową zapinkę z bolcem, bo tego zapięcia Oliwka jeszcze nie rozpracowała.

Jenni chodzi w rajstopkach jak jest chlodnawo a jak cieplo to na boso:tak: Najlepsze kapcie dla Jenni to byly za kostki z elefanta zawiazywalam jej na kokardke i na supelek i niedawala rady sciagnac:tak:

reklama
No chce kupic teraz by młody przyzwyczaił sie do kapci na jesien..bo od 3 miesiecy posuwa boso, tzn. w skarpetkach...
ciekawam co to bedzie....

Do góry