reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

hmm komus sie tez podobala moze ktoras z was ja kupila :nerd: 192,50 cena koncowa plus wysylka no nic mowi sie trudno moze jeszcze sie pojawi taka sama

reklama
Szkoda Karola:baffled:.Sliczna była:tak:.Ja pokazuje dopiero jak wygram,bo przeciez nie tylko my lutowki to czytamy:no:.

Ale Karola przecież nie pokazała aukcji, tylko samo zdjęcie kurteczki, chyba, że coś przegapiłam :confused:
Szkoda, że nie udało Ci się Karola, ale napewno będzie jeszcze możliwość, dopiero zaczynają wystawiać rzeczy na zimę, może uda Ci się kupić nawet taniej :tak:

Ja znalazłam na allegro bo oglądałam kurtki dla Emilki:tak: i chyba to była jedyna taka :confused: ale napewno jeszcze będą :tak: Karola spytaj się sprzedającego może będzie mieć niedługo znowu :tak: albo pojawią się niedługo u innych :tak:

Ja tez widzialam wczesniej.Znajac firme i rozmiar nie trudno znalezc:no:.A moze po prostu ktos sobie tez ja wypatrzył:tak:.
Do kurtki moro przydałyby sie w miare gładkie czapka i szalik,prawda?:sorry2:

Oli śpi z nami w łóżku. Ale wiem, że któraś kupiła oddzielne łóżko dla malucha i śpi w nim sam, chyba Karola o ile się nie mylę :confused:

Ktos takie lozeczko kupil, ale tez nie pamietam ktora z mamuś to byla:tak:

a ja wczoraj kupilam Zosiulkowi spodenki w H&M ogrodniczki, teraz to chyba bede tylko ogrodniczki kupować, kupywać :/ bo przynajmiej nie spadają z chudej pupci ;-)
tylko ze sporawo kasy te jesienne nowe ciuszki kosztują :/

i bluzeczke :tak:

reklama
Oliwieczka,ja Konradowi zakladam paski,zeby spodni nie zgubił;-):-).
W sobote w Smyku Konrad zaliczył wszystkie bujaki i konie na biegunach,a było ich conajmniej ...8:-D.Przeznaczyl kilka sekund na kazda sztuke;-).

Do góry