reklama
Ale Karola przecież nie pokazała aukcji, tylko samo zdjęcie kurteczki, chyba, że coś przegapiłam
Szkoda, że nie udało Ci się Karola, ale napewno będzie jeszcze możliwość, dopiero zaczynają wystawiać rzeczy na zimę, może uda Ci się kupić nawet taniej
Szkoda, że nie udało Ci się Karola, ale napewno będzie jeszcze możliwość, dopiero zaczynają wystawiać rzeczy na zimę, może uda Ci się kupić nawet taniej
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ktos takie lozeczko kupil, ale tez nie pamietam ktora z mamuś to byla
a ja wczoraj kupilam Zosiulkowi spodenki w H&M ogrodniczki, teraz to chyba bede tylko ogrodniczki kupować, kupywać :/ bo przynajmiej nie spadają z chudej pupci ;-)
tylko ze sporawo kasy te jesienne nowe ciuszki kosztują :/
i bluzeczke
a ja wczoraj kupilam Zosiulkowi spodenki w H&M ogrodniczki, teraz to chyba bede tylko ogrodniczki kupować, kupywać :/ bo przynajmiej nie spadają z chudej pupci ;-)
tylko ze sporawo kasy te jesienne nowe ciuszki kosztują :/
i bluzeczke
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
i jeszcze jedno, Zosia szaleje na takich konikach, w skleach w kawiarenkach....bede musiala chyba jej kupić
LITTLE TIKES KONIK na BIEGUNACH/BUJAK CZERWONY1670 (418435764) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES KONIK na BIEGUNACH/BUJAK CZERWONY1670 (418435764) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: