reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
To ja też mam problem z Emilką bo często spodenki są za szerokie i jej zlatują z pupy
no to witamy w klubie... ja zakupiłam szelki, bo zeby Hubek mogł nosic ogrodniczki to musiałabym kupić rozmiar 92 chyba, bo ma długi tułów a wtedy automatycznie spodnie szersze i wygląda tragicznie, bo on taki szczuplutki
i jeszcze jedno, Zosia szaleje na takich konikach, w skleach w kawiarenkach....bede musiala chyba jej kupić
LITTLE TIKES KONIK na BIEGUNACH/BUJAK CZERWONY1670 (418435764) - Aukcje internetowe Allegro
moje dziewczyny mają takiego u mojej babci i Izka jeszcze do tej pory lubi się na nim powygłupiać
a co do spodni to Izie kupuję takie z regulacją w pasie bo ona chuda jak szkapa jest a na Pyśkę póki co są ok albo za ciasne
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U nas też,bo nóżki ma krótkie.a u nas znowu wszystko takie przyciasnewbijają sie jej w brzuszek
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
tak szymek dostal wlasne wyrko na roczek i tam spi tylko z jedej strony ma sciane z drugiej zagłóki polozone aby sie nie sturlal bo fika strasznie. szerokosc 140cm wiec ma gdzie sie turlac.Oli śpi z nami w łóżku. Ale wiem, że któraś kupiła oddzielne łóżko dla malucha i śpi w nim sam, chyba Karola o ile się nie mylę
a co do kurtki widocznie to nie byl jeszcze ten czas poczekam spoko
Ostatnia edycja:
hehe no u nas tez krótkie nóżkiU nas też,bo nóżki ma krótkie.
reklama
Podziel się: