reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
hehe a ja byłam dziś u mnie w centrum pestka i były przeceny 70% ciuszków ale co z tego jak za zwykłą koszulkę wołają 50zł :baffled: i była nowa kolekcja fajowe kurtki i płaszczyki po 200zł ale nie na moją kieszeń :sorry2:

Konrad chodzi w kapciach i nieraz sam je przynosi,zeby mu założyc:tak:.
Kupilam dzis kurteczke nexta za 12,5o i swterek za 4,50:szok:.Zrobie zdjecia,to pokaze:tak:

wow pokazuj Tycia

a ja kupilam bluze george za 45 zł :confused: musiałam cos kupic bo bylysmy w miescie i nic nie wzielam z długim rekawem a straszliwie sie oziębilo ,
zaraz pokazę

no super zakuby Tycia i Gosia...

Jak byliśmy u naszych przyjaciół w Cardiff to strasznie były przecenione wszystkie rzeczy...kupiliśmy np.małemu spodnie 3 pary, po 8-10 zł za sztukę, NOWE....komplet ADIDAS nowy za 8zł, no i sobie kupe rzeczy za poł ceny..nam np sponie wrangler 2 pary za 40 zł :-)

W styczniu chyba znowu pojedziemy i kupimy sporo rzeczy, bo wtedy sa przeceny an całego, jeszcze taniej niż teraz...i myślę ze nawet na handel kupimy....zwróci nam sie bilet i jeszcze zarobimy

reklama
Do góry