reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Konrad chodzi w kapciach i nieraz sam je przynosi,zeby mu założyc.
Kupilam dzis kurteczke nexta za 12,5o i swterek za 4,50.Zrobie zdjecia,to pokaze
wow pokazuj Tycia
a ja kupilam bluze george za 45 zł musiałam cos kupic bo bylysmy w miescie i nic nie wzielam z długim rekawem a straszliwie sie oziębilo ,
zaraz pokazę
Oliwieczka
ciuszki rewelka Tycia
Dziekuje,sama jestem zadowolona z zakupow.
Gosia i Oliwieczka pokazujcie.
a gdzie fiolet teraz mi się nie chce
ale podobna do tej księżniczki ;-)
RĘCZNIK Z KAPTUREM,poncho na plażę,kąpielowy! (421068423) - Aukcje internetowe Allegro
irtasia27
Sliczniusia gdzie fiolet teraz mi się nie chce
ale podobna do tej księżniczki ;-)
RĘCZNIK Z KAPTUREM,poncho na plażę,kąpielowy! (421068423) - Aukcje internetowe Allegro
mysia23
mama dwójeczki
no super zakuby Tycia i Gosia...
Jak byliśmy u naszych przyjaciół w Cardiff to strasznie były przecenione wszystkie rzeczy...kupiliśmy np.małemu spodnie 3 pary, po 8-10 zł za sztukę, NOWE....komplet ADIDAS nowy za 8zł, no i sobie kupe rzeczy za poł ceny..nam np sponie wrangler 2 pary za 40 zł :-)
W styczniu chyba znowu pojedziemy i kupimy sporo rzeczy, bo wtedy sa przeceny an całego, jeszcze taniej niż teraz...i myślę ze nawet na handel kupimy....zwróci nam sie bilet i jeszcze zarobimy
Jak byliśmy u naszych przyjaciół w Cardiff to strasznie były przecenione wszystkie rzeczy...kupiliśmy np.małemu spodnie 3 pary, po 8-10 zł za sztukę, NOWE....komplet ADIDAS nowy za 8zł, no i sobie kupe rzeczy za poł ceny..nam np sponie wrangler 2 pary za 40 zł :-)
W styczniu chyba znowu pojedziemy i kupimy sporo rzeczy, bo wtedy sa przeceny an całego, jeszcze taniej niż teraz...i myślę ze nawet na handel kupimy....zwróci nam sie bilet i jeszcze zarobimy
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Zle mi sie kliknęłoa gdzie fiolet teraz mi się nie chce
Gosia,bardzo fajny
Podziel się: