reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

dziewczyny dziś w lidlu fajne koszulki, t-sherty są też trampki i skarpetki.czy na prawdę fajne kwestia indywidualna koszulka z bobem i podkoszulka z Myszką Szymkowi się podobała więc zakup udany.
trampki typowe chiny niestety sama guma już widzę te upocone nóżki dzieci.

reklama
my trampki zakupilismy w h&m, mam nadzieję ze nie beda sie nogi w nich az tak pociły

a teraz jestem na etapie szukania garnituru dla Hubka na slub męża brata w maju
znalazłam taki: garnitur czarny w czarny pasek 104/110 (2) (1527826993) - Aukcje internetowe Allegro

muszę tylko Hubka poobmierzać dokładnie:-)
No jaki elegant będzie..tyle, z tymi wymiarami, kurcze musi był bardzo dokładnie, bo to garniak, ja się też tego boje jak dopasuje Filipowi...

no własnie z rozmiarami cięzko utrafic wszytskiimi by byly idealne, ale kupie ten 104-110 i najwyzej będe przerabiać we własnym zakresie. Hubek ma marynarke sztruksową i poobmierzałam mu i wiekszośc wymiarów pasuje

no będzie elegancji a jeśli lubi być tak ubrany to całkiem bosko.Szymek marynarki oj by go gryzła koszule musi mieć podwinięte rękawy tak 3/4 a muszka lub krawat to 10 minut wytrzymuje później przeszkadza.

no u nas też ciezko, zeby Hubek załozył koslule, no ale na szczególne okazje daje sie go jednak namowić, nawet na krawat czy muchę;-)
no a slub wujka to juz poważna okazja, chce miec garnitur jak tata, może sie uda nawet, żeby mieli rowne krawaty to już w ogóle bedzie zachwycony:-)

Kasiad ale super wygląda Oliwka w tym całym osprzęcie sportowym:-)

Karola słodziasty kapelusik:sorry2:

Rosmerta ale z Hubcia będzie elegant:-) Fajnie, że tak od małego lubi się tak ubierać, oby mu tak zostało;-) Oczywiście jak tata ma taki sam, to tym chętniej pewnie ubiera takie rzeczy;-)
Ja to nie wiem jak Victor by się czuł w typowym garniturze, bo jeszcze nie było okazji, żeby mu taki zakupić, poza jego chrztem:-p Ale w koszulach z krawatem daje radę i czuje się wtedy poważniejszy czyt. starszy:-D

My ostatnio też poczyniliśmy zakupy, jeszcze buty jakieś letnie by się przydało zakupić chłopakom:tak:
A i Vickowi kupiłam nową pościel, bo trafiła się taka, co mu się podobała, a to rzadkość ostatnio, bo ma jedną ukochaną i nie chętnie ją nawet do prania oddaje:-p Tzn. musi wyschnąć przez jeden dzień, żebym mogła ją już na wieczór założyć;-) To nowy nabytek:
choochoo.jpg

reklama
Do góry