reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Gosiu, te kolczyki są bez zapięcia, nosi się na nich silikonowe zatyczki. Ale zdecydowałam się jednak na coś innego, zrezygnowałam z tych kolczyków, a kupiłam kilka takich zawieszek:

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
i moja Paulina zrobi Oliwce z nich kolczyki (srebrne więc nie będą ją uszy boleć), wisiorek i bransoletkę. I chyba faktycznie zrobi z zapięciem, choć jeszcze się nad tym zastanowię. Oli dostanie komplecik na Zająca. To nie będą kolczyki takie na codzień, bo są wiszące, na codzień nosi studexy ze stali chirurgicznej, ale Oliwce zależało na takich z Hello Kitty różowych do sukienki na Komunię, na którą idziemy w maju.

Rosmerta, dotarła do Was kołyska??

Ostatnia edycja:
reklama
Fajne te zawieszki...no i najważniejsze, ze Oliwce będą sie podobać...

Właśnie też się zastanawiałam nad tą kołyską Rosmerty...doszła już czy jeszcze??Strasznie długo....

kurcze pomyślałam że może się jednak coś takie przydać Kombinezon polarowy miś 56 nowy z metką NA WIOSNĘ (1557009910) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam a raczej zamówiłam dla Kini na chrzciny i wesele mamy pod drodze w lipcu RĘKODZIEŁO urocza czapeczka kwiatuszki kwiatki (1556313900) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze coś takiego CZAPECZKA szydełkowa- MYSZKA - 40cm CUDO (1564021554) - Aukcje internetowe Allegro ta mi się też podoba WESOŁE SÓWKI- różne rodzaje 38 cm- czapka SOWA (1559103787) - Aukcje internetowe Allegro

Szymek też nie pokrzywdzony od wczoraj w Lidlu kolekcja Dinozaury to mu się trafiło wiadomo.

a tak tak kochane, kołyska dotarła, juz jakis miesiąc temu, zpaomniałam napisać z braku czasu. Fajna jest, wyglada cudnie i super sie sprawdza, bo mozna nia przejechać gdzie sie chce. w sumie to nie była uzywana jako kołyska jeszcze, cały czas na kólkach

a Hubek zażyczył sobie do pokoju :
Miętowy Sklep - Naklejki ścienne - Naklejki Dinozaury C2 - średni zestaw 1m2

wreszcie znikną te naklejki z Puchatkiem;-)

Agusia pochwal się jakąś fotką Sarci z przekutymi uszami:tak: Ja tam na razie problemu z przekuwaniem uszu nie mam:-p

Kasiad ładne te zawieszki z Hello Kitty, takie dziewczęce i napewno Oliwka wniebowzięta:rofl2:

Karola prześliczne rzeczy kupiłaś Kingusi, a te czapeczki to cudeńka po prostu:sorry: Jak ja żałuje, że chłopcy nie chodzą w takich słodkościach:-p

Rosmerta widzę, że Hubek tak jak i Szymcio fascynat dinozaurów rośnie;-) Fajne naklejki, a i pokój od razu będzie poważniej wyglądał po usunięciu Kubusia Puchatka:-p Ja od tego samego sprzedawcy mam już upatrzone naklejki, od jakiegoś czasu, z pojazdami do Vicka pokoju:tak: Mam nadzieję, że przed wakacjami uda mi się go zrobić;-) Tak żeby każdy miał już swój pokój, a my własną sypialnię:-p

Z tymi dinozaurami to sama nie wiem, chyba jakiś wiek, bo mój Filip od nowego roku nic innego tylko dinozaury - filmy z dinozaurami, figurki dinozaurów, naklejki, książki...rany

kupiliśmy Filipowi trampolinę na imieniny i z kasy przez niego uskładanej...dziś ma przyjechać, czekam, ale się ucieszy...

reklama
Do góry