reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad przykro mi brak różu www.tchibo.pl no jutro śmignę zobaczyć niech mi złożą popatrzę na różnice między XQ i XA i wybiorę mi się podoba taki szary cały bym mogła dodawać rózne bnakładki materiałowe na pałąk na spacerówce i już będzie inny.mąż obstawia czerwony jak przy Szymku.hmmmm

reklama
Kasiad a ile takie rolki w sklepie kosztuję widziałam je na allegro i nie wiem czy lepiej poszukać w Realu czy zamówić.

no na allegro ok 100zł a i decyzja zapadła ostatecznie co do wózka x-lander XQ obejrzałam spacerówkę dokładnie i regulacja oparcia nie na sznurki troczki tylko normalnie na zaczep podnosi się z tył€ taki uchwyt i gotowe.kolor szaro pomarańczowy domówiłam dodatkowo do spacerówki wkładkę ciemno szarą a że ma czerwony śpiwór wełniany to będzie ładnie wyglądać tak myślę że pomarańczowe wstawki w budzie spacerówki nie powinny wyglądać głupio no albo sprzedam czerwony i kupie inny.
Wózek dziecięcy XQ - X-lander lub o taki zestaw: Wózek 2w1 X-LANDER XQ, X-PRAM Warszawa (1493336119) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiad ale fajny prezent sobie sprawiła Oliwka w zamian za pieska interaktywnego:tak: Bomba! Oby jak najkrócej trwała bolesna nauka jazdy;-) Ochraniacze będą super pasowały do rolek:tak:
Jak tak patrzę na zainteresowania naszych dzieci, to one już robią się takie poważne:-) Mojemu Vickowi marzy się deskorolka, ale skąd on sobie to wytrzasnął to nie mam pojęcia:-p

Gosiu fajna ta piankowa wyklejanka:-) Emilce to zawsze się coś trafi;-) Zakupy dla Dominisia w świetnej cenie, a jak on poważnie i przystojnie już wygląda:-)

Karola otulacz cudny:sorry2: Chwal się tu tymi dziewczęcymi zakupami, bo ja nie miałam okazji kupować, to chociaż u kogoś sobie pooglądam;-)
Fajnie, że złapałaś bakcyla... korzystaj, bo możliwości jest naprawdę wiele:-D A i gratuluję wyboru wózka, oby się sprawował wyśmienicie:tak: Naprawdę świetnie wygląda:-)

Emilka dziś zobaczyła rolki barbie w ulotce carefura i mi ciągle o nich mówi ale kurcze mi się jakoś nie widzi jej uczenie i ganianie w tym samym czasie za Dominikiem a wspólne spacery z R to rzadkość ostatnio i się waham by znowu kolejna rzecz więcej nie leżała niż była użytkowana

Karola, kolory wózeczka takie jaki lubię.

Kosztowały albo 62,90 albo 68,90zł. Była wersja dziewczęca (różowe) i chłopięca (niebieskie). Na Allegro z tego co widziałam, są droższe.
Sprawdziłam na rachunku i 62,90 zł

Emilka dziś zobaczyła rolki barbie w ulotce carefura i mi ciągle o nich mówi ale kurcze mi się jakoś nie widzi jej uczenie i ganianie w tym samym czasie za Dominikiem a wspólne spacery z R to rzadkość ostatnio i się waham by znowu kolejna rzecz więcej nie leżała niż była użytkowana
No faktycznie trochę czasu trzeba poświęcić, na początku tylko za rękę, bo nogi się rozjeżdżają. Oliwkę można tylko na chwilę puścić, stoi już sama i poprzesuwa się troszkę do przodu, ale muszę być cały czas czujna, bo w każdej chwili może orła wywinąć. Narazie byłyśmy 2 razy tylko, bo jednak czekam najpierw na przesyłkę z ochraniaczami, no i poza tym pogoda była ostatnio fatalna.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

No fajnie Karola, ze sie zdecydowałaś, bardzo dobry wybór...wklejaj zakupy jakie robisz, co tam dla córci wybrałaś...ja dopiero zaczynam ubranka kupować, bo teraz mam pewność co do płci..

Kasiad ale Oliwka prawdziwa sportsmenka na rolkach...

reklama
Do góry