reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no to trzeba przyznać, że jeansy z nexta sa the best:tak::-D mięciutki, i nic się z nimi nie dzieje, a na dodatek maja rozne fasony i moge zamówic dla mojego chudzielca model skinny i wreszcie mu nie wisza spodnie na pupie:tak::-D:-) a z innymi to zawsze problem:dry:

ja w 5-10-15 kupuje sporadycznie, ostatnio zakupiłam ta czerwoną bluze z kapturem, narazie jeszzce nie używana, bo za duzo troszkę, ale mam nadzieję, ze bedzie sie dobrze nosiła jak poprzednia:tak::-)

wczoraj kupiłam Hubkowi takie buciki-sandałki w Smyku z firmy Coolclub za całe 40zł:tak::-) przecenione z 99,90 :-)

reklama
Ja dzis Jenni kupilam H&M sukienusie przeceniona z 25 na 9 euro i kapciuszki 9 na 2 euro oraz lalke na urodziny przeceniona ze 100 euro na 40:tak:

no i udałam się na wyprzedaże i o dziwo coś tam kupiłam oczywiście tylko dla Szymka bo dla mnie to nic ciekawego nie było.
ale kupiłam Szymkowi z C&A zimową kurtkę 110cm trochę duża ale wiadomo ile ta zima jeszcze będzie się tu trzymać a z niebieskiej narciary to już wyrósł więc została mu jedna żółta a to mało.ta nowa to też narciara zielono-brązowa.

no i byłam w 5-10-15 ale tam nic mi nie podpasowało i dalej będę jednak zdecydowanie omijać ten sklep.

no i do łask wrócił SMYK kupiłam ogrodniczki sztruksowe z wyszywanym pluszowym lisem do tego bluzeczka z tej samej serii, bluzka z robotem, i krótkie spodenki dresowe za 15zł ale widać że mięciutkie.

no i to tyle z zakupów ciągle brak nam wygodnie zakładających się rękawiczek.:baffled:

a no i kupiłam mu kolejny krem do buzi tym razem mustela bo od tego mrozu mimo że smaruje go dość grubo kreme nivea na mróz robi mu siętaka lekko chropowata buzia koło ust i brody. może to pomoże.

Karola mamy takie same spodenki,tyle,że ja je kupiłam w lumpiku za 6 zł.;-),a po za tym jeszcze dwie koszulki z Bobem.:-)

Dzis kupiłam w Auchan sztruksy za 15 zł,końcówki kolekcji,dużo rzeczy po 10-15 zybla:tak:

reklama
Do góry