reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

w Bytowie są 2 kościoły jeden wymaga alb i tam przy parafii siostry biorą wymiary od dzieci i szyją albo jak ktoś chce może oczywiście kupić od kogoś kto już jest po komunii wtedy to taniej byle by pasowała.napewno w interencie jest masa firm różnica pewnie tylko w cenie.

ja rok temu widziałam dziewczynkę z welonem :szok: takim do ramion ale welon.z chłopakami nie ma za dużego wyboru więc mniej zachodzenia w głowę co tu wymyśleć gajer koszula i w dorgę pewnie ważniejszy będzie rower w zamian za bycie grzecznym w tym dniu- bo jakoś nie wierzę że dzieci kumają intencję Pierwszej Komunii.

ups. ja tu o rowerze a może to już obciach bo ja dawno w tym klimacie nie byłam.

reklama
ale mi się podoba ta kurteczka tylko szkoda że nie ma 110 bo 104 to może na tylko chwilunie być.
NOWA kurtka 2w1 wiosna lato jesień MARIQUITA 104 (861332314) - Aukcje internetowe Allegro
Super kurteczka i bardzo praktyczna:tak::-)

Szkoda, że tej nie szyją na miarę, bo jest prześliczna, bardzo dziewczęca:tak: A nie udałoby się jej jakoś przerobić u jakiejś krawcowej:confused:

A ja kupiłam kolejną kurtkę dla Vicka na Allegro:-p
NEXT kurtka z kapturem dla chłopca 3-4 lata (879939776) - Aukcje internetowe Allegro
Za dużo rzeczy w przystępnych cenach i czasem nie mogę się oprzeć mimo iż są używane;-) Te które będą naprawdę przyzwoite wezmę sobie z powrotem do IE, a reszta zostanie u dziadków na wsi i poczeka na Oliego;-)

jestem w mega cięzkim szoku od kilku dni zaczynam licytować coś dla Szymka z nexta - jeansy, bluzeczki rozmiar 104 no i spodnie używane średnio 47-55zł się kończą a jedna bluza aukcja jeszcze trwa to narazie jest po 60zł
chyba wypadłam z obiegu cenowego albo po zimie mega zapotrzebowanie na spodnie z naszywkami kolorowymi bo ja zazwyczaj na takie poluje.

obserwuję taką serię z jamnikiem pewnie cena będzie zawrotna.:baffled:

Karola superasne rzczy a ta bluza ...cudowna!
Wiecie ja ostatnio jak kupuje z nexta to cos uzywanego w doberj cenie, jakos mi szkoda tyle kasy na jeden sezon (za nowe oczywiscie) ostatnio robie zaupy tylko w 5-10-15 bo nam otworzyli i co najlepsze sklep czynny jeszcze jak wychodze z pracy:-)

ja do 5-10-15 nie mogę się przekonać bo zawsze jakiś bubel mi się trafiał.albo napa dopadła abo szwy poszły i po praniu już totalna zmiana.
a spodnie nextowe to chyba najbardziej miękkie jakie znam na rynku i chyba przez to wygodne i nie krępują Szymka ruchów.może się w nich ruszać jak w dresach.

dla dziewczynek nie ma takiego problemu prawda bo ciuchów aż nad miar i dlatego ceny zdecydowanie niższe.ale i tak będę musiałą od nich zamówić oczywiście świecące sandałki na lato ale to jeszcze trochę.no i taKIE spodenki w kratkę no boskie na lato.

Ja tez juz nie kupuje w 5-10-15,bo miałam te same przygody co Karola.
Rosmerta,skad wiesz,ze mozna do Polski zamawiac? Nie wiesz w jaki sposób sie placi?

Karola z dinozaurem bombowe poprostu,muszę Kubulowi cos poszukać.
Też poluje najakies fajowe spodnie.Puki co na razie kupiłam 2 bluzy w Auchan,była wyprzedaz po 10 zł.:tak:
No i potwierdzam,że w 5-10-15 zdecydowanie fajniejsze i lepszej jakosci ubranka dla dziewczynek.Choc z polarków jestem zadowolona,super mieciutkie i Kubula długo nosił.Bluzy,sweterki to juz wolę Tescowe Cherokee:tak:

reklama
Karola super:-):-) To była chyba kolekcja sprzed dwóch lat:confused: Jak dla mnie jedna z lepszych, ale i droższych, bo seria z jamnikiem była bardziej exclusive;-)
W obecnej kolekcji nic mnie na kolana nie powaliło, przynajmniej w dziale dla chłopców:sorry2:

Mi za to udało się ostatnio kupić dla Vicka 3 bluzki w Zarze za 15e i buty w Clarksie za 10e z 50e;-) Szkoda, że te ceny wyprzedażowe nie trwają cały rok:-p

Do góry