reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Tycia ja mam tą kurtkę w obserowowanych jest fajna tylko w opisie było napisane bluzowata i zbytnio nie wiem jak siedo tego ustosunkować. masz ją już w domu co to w końcu za materiał taki filc??ile zapłaciłaś.
cudne są te wykończenia.
cudne są te wykończenia.

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Bombowa kurteczka w sam raz na wiosenne dni:-)

Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Dopiero wieczorem kliknełam,własnie zaraz zrobie przelew. Dostane ją dopiero za kilka tygodni,bo pani ma teraz urlop i do tego czas oczekiwania na przesyłke z Anglii. Wyglada na bluzowata,czyli nie jest za gruba.A taka to nawet na letnie wieczory sie przyda.
karola-04
dziewczyny czy którać dotykała pościel z nexta???wyszukałam cos takiego Szymcio by oszalał ze szczęścia
NEXT ... POSCIEL dinozaury *NOWA* (931433426) - Aukcje internetowe Allegro
Pościel wygląda solidnie ale najlepiej byłoby obejżec ją na żywo,może poszukaj gdzieś w sklepach.dziewczyny czy którać dotykała pościel z nexta???wyszukałam cos takiego Szymcio by oszalał ze szczęścia
A ja za pieniądze z prezentów mam zamiar kupić małej rower,może mi coś doradzicie,a może wasze pociechy już mają wypróbowane?
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dziewczyny czy którać dotykała pościel z nexta???wyszukałam cos takiego Szymcio by oszalał ze szczęścia
moze Wolfia??
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Pościel wygląda solidnie ale najlepiej byłoby obejżec ją na żywo,może poszukaj gdzieś w sklepach.
A ja za pieniądze z prezentów mam zamiar kupić małej rower,może mi coś doradzicie,a może wasze pociechy już mają wypróbowane?
My mamy tego typu,tyle,że niebieski.

reklama
karola-04
WolfiA pomocy

Podziel się: